پخت لقمه هاي گردويي/آشپزی
مناسب برای : 6 – 8 نفر زمان آماده سازی مواد : 10 دقیقه زمان پخت : 25 – 30 دقیقه مواد لازم : خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 برگ گردو خرد شده : يك پيمانه ارده : نصف پيمانه کره ذوب شده : 100 گرم شکر: 4 قاشق غذاخوری عسل
1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد مي كنيم تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 مواد ذکر شده برای آماده کردن 4 رول می باشد . یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود ، سپس لايه دوم را روي لايه اول قرار داده و سطح آن را به كره ذوب شده آغشته مي كنيم . در نهايت لايه سوم را روي لايه دوم قرار داده و سطح آن را با قلم مو به ارده آغشته مي كنيم تا كاملا مرطوب شود .
3 یك قاشق غذاخوري از شكر را به همراه مقداري گردو روي سطح خمير مي پاشيم .
4 خمير را به صورت رول مي پيچيم .
5 رولها را به اندازه دلخواه برش مي زنيم .
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت لقمه هاي گردويي ، آموزش لقمه هاي گردويي ، ایرانی ، پخت لقمه هاي گردويي ، خمیر یوفا ، روش آماده ساز لقمه هاي گردويي ، سایت بیتوته ، طرز پخت لقمه هاي گردويي ، طرز تهیه لقمه هاي گردويي ، غذا ، گردو ، گل بانو ، گلبانو ، لقمه ، لقمه گردویی ، مواد لازم برای لقمه گردویی ، نحوه پخت لقمه هاي گردويي ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0