1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد مي كنيم تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 مواد ذکر شده برای آماده کردن 4 رول می باشد . یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود ، سپس لايه دوم را روي لايه اول قرار داده و سطح آن را به كره ذوب شده آغشته مي كنيم . در نهايت لايه سوم را روي لايه دوم قرار داده و سطح آن را با قلم مو به ارده آغشته مي كنيم تا كاملا مرطوب شود .
3 یك قاشق غذاخوري از شكر را به همراه مقداري گردو روي سطح خمير مي پاشيم .
4 خمير را به صورت رول مي پيچيم .
5 رولها را به اندازه دلخواه برش مي زنيم .