پخت لقمه هاي گردويي/آشپزی

arde
مناسب برای :
6 – 8 نفر
زمان آماده سازی مواد :
10 دقیقه
زمان پخت :
25 – 30 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 برگ

 

گردو خرد شده : يك پيمانه

 

ارده : نصف پيمانه
کره ذوب شده : 100 گرم
شکر: 4 قاشق غذاخوری
عسل : به ميزان لازم
روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد مي كنيم تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2 مواد ذکر شده برای آماده کردن 4 رول می باشد . یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود ، سپس لايه دوم را روي لايه اول قرار داده و سطح آن را به كره ذوب شده آغشته مي كنيم . در نهايت لايه سوم را روي لايه دوم قرار داده و سطح آن را با قلم مو به ارده آغشته مي كنيم تا كاملا مرطوب شود  .

ardeb

3 یك قاشق غذاخوري از شكر را به همراه مقداري گردو روي سطح خمير مي پاشيم .

ardea

4 خمير را به صورت رول مي پيچيم .

ardec

5 رولها را به اندازه دلخواه برش مي زنيم  .

ardedمنبع:بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آشنایی با روش آماده‌سازی پیاز/نکات خانه داری
Next post آموزش بافت یک نوع پاپوش برای کوچولوهای ناز/بافتنی