مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلایی |
۱ بسته |
کره |
۱۰۰ گرم |
ژله تمشک |
۱ بسته |
بستنی وانیلی |
۱ لیوان |
ژله انار |
۱ بسته |
انار دانه شده |
به مقدار دلخواه |
|
کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم . زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم. منبع:تکناز |