آموزش تهیه دسر ویژه شب یلدا/دسر
مواد لازم: بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته کره ۱۰۰ گرم ژله تمشک ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ لیوان ژله انار ۱ بسته انار دانه شده به مقدار دلخواه ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم
مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلایی |
۱ بسته |
کره |
۱۰۰ گرم |
ژله تمشک |
۱ بسته |
بستنی وانیلی |
۱ لیوان |
ژله انار |
۱ بسته |
انار دانه شده |
به مقدار دلخواه |
|
کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم . زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم. منبع:تکناز |
برچسب ها :آشپزی ، آموزش تهیه دسر ویژه شب یلدا ، آموزش دسر ، آموزش دسر شب یلدا ، دسر ، دسر شب یلدا ، دسر مخصوص شب یلدا ، سایت تکناز ، طرز تهیه دسر مخصوص شب یلدا ، غذای مخصوص شب یلدا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن دسر شب یلدا ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0