پخت حلوای خرما/ذسر
مواد لازم : آرد گندم ۱۵۰ گرم خرما ۵۰۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم گلاب ۲ قاشق سوپخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری پودر پسته ۱ قاشق سوپخوری پودر بادام ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه : آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن
مواد لازم :
آرد گندم | ۱۵۰ گرم |
خرما | ۵۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱۲۰ گرم |
گلاب | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق مربا خوری |
پودر پسته | ۱ قاشق سوپخوری |
پودر بادام | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.
نکته۱: به جای روغن مایع می توان از ۲۰۰ گرم کره استفاده کرد.
نکته۲: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.
منبع :سایت بیتوته
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی گل بانو ، آموزش پخت حلوای نذری ، اموزش پخت حلوا ، اموزش دسر ، پخت حلوا ، حلوا ، حلوای مخصوص سفره نذری ، حلوای مخصوص محرم ، درست کردن حلوای خرما ، درست کرذن حلوا ، دسر ، سایت بیتوته ، طرز تهیه حلوای خرما ، غذای محرم ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت ، نحوه پخت حلوای خرما ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0