طرز پخت حلیم بادمجان/آشپزی

مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر گوشت 0/5 کیلو عدس 150 گرم بادمجان 3 عدد کشک 1 لیوان پیاز 2 عدد سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری فلفل به مقدار کافی نمک به مقدار کافی زرد چوبه به مقدار کافی طرز تهیه حلیم بادمجان :
مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر
| گوشت | 0/5 کیلو |
| عدس | 150 گرم |
| بادمجان | 3 عدد |
| کشک | 1 لیوان |
| پیاز | 2 عدد |
| سیر سرخ کرده | 1 قاشق سوپخوری |
| نعنا خشک | 1 قاشق سوپخوری |
| فلفل | به مقدار کافی |
| نمک | به مقدار کافی |
| زرد چوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلیم بادمجان :
گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .
منبع:سایت بیتوته
برچسب ها :آموزش پخت غذای نذری ، پخت حلیم ، پخت غذای محرم ، پخت غذای نذزی ، حلیم غذای مخصوص محرم ، طرز تهیه حلیم بادمجان ، غذا ، غذای محرم ، غذای مخصوص محرم ، غذای نذری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.








ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0