کد خبر : 12791
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 بهمن 1393 - 20:00
طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین
آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه مواد اولیه : برای 8 نفر سیب زمینی شیرین 1 کیلو و 360 گرم کره 55 گرم (خرد و نرم شده) خامه 80 گرم (پر چرب) نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
سیب زمینی شیرین 1 کیلو و 360 گرم |
کره 55 گرم (خرد و نرم شده) |
خامه 80 گرم (پر چرب) |
نمک 1/4 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
هر یک از سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سپس داخل فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید تا پخته و تا نرم تر شوند.
وقتی که به اندازه کافی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و هر چه نقطه های سیاه روی سیب زمینی هست را از آن جدا کنید.
سیب زمینی را با کره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
منبع :سوران
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پوره تند سیب زمینی شیرین ، انواع پوره ، پوره تند سیب زمینی شیرین ، درست کردن پوره تند سیب زمینی شیرین ، دستور تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین ، روش تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین ، طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0