طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

 

طرز تهیه آش شله مشهد
طرز تهیه آش شله مشهد

 

آش شله مشهد

 

گوشت گوسفند 500 گرم  .  بلغور گندم 1 لیوان  .  برنج 1/2 لیوان .  باقلا 1/2 لیوان

نخود 1/2 لیوان  .  لوبیا قرمز 1/2 لیوان  .  لوبیا سفید 1/2 لیوان  .  لوبیا چیتی 1/2 لیوان

خورشت قیمه آماده 2 لیوان  .  پیاز 5 عدد  .  روغن 5 قاشق غذاخوری  .  دارچین و نمک و فلفل مقدار لازم

 

آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود ، این آش بدون سبزی بوده و هرچه گوشت بیشتری داشته باشد خوشمزه تر است.

 

طرز تهیه : تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید.

 

گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

 

حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.

در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی
Next post آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی