طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی
آش شله مشهد گوشت گوسفند 500 گرم . بلغور گندم 1 لیوان . برنج 1/2 لیوان . باقلا 1/2 لیوان نخود 1/2 لیوان . لوبیا قرمز 1/2 لیوان . لوبیا سفید 1/2 لیوان . لوبیا چیتی 1/2 لیوان خورشت قیمه آماده 2 لیوان . پیاز 5 عدد . روغن 5 قاشق غذاخوری
آش شله مشهد
گوشت گوسفند 500 گرم . بلغور گندم 1 لیوان . برنج 1/2 لیوان . باقلا 1/2 لیوان
نخود 1/2 لیوان . لوبیا قرمز 1/2 لیوان . لوبیا سفید 1/2 لیوان . لوبیا چیتی 1/2 لیوان
خورشت قیمه آماده 2 لیوان . پیاز 5 عدد . روغن 5 قاشق غذاخوری . دارچین و نمک و فلفل مقدار لازم
آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود ، این آش بدون سبزی بوده و هرچه گوشت بیشتری داشته باشد خوشمزه تر است.
طرز تهیه : تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید.
گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).
منبع: ایران کوک
برچسب ها :آش بدون گوشت ، آش شله ، آش نذری ، اش محلی ، اش مشهد ، پخت آش نذری ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه آش ، طرز تهیه آش شله مشهد ، غذای محلی ، غذای نذری ، گل بانو ، گلبانو ، هنر خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0