دستور پخت حلوای گاجار/دسر

دستور پخت حلوای گاجار

حلوای پرطرفدار کشور هند که با مغزی جات و میوه جات خشک درست شده و با بستنی وانیلی یک دسر عالی می شود.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این دسر معمولاً گرم سرو می گردد و همراه با یک اسکوپ بستنی وانیلی یک دسر بسیار خوشمزه را تشکیل می‌دهد. با این مقدار مواد برای 8 نفر می‌توانید حلوا درست کنید. این دسر در مدت 55 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

هویج رنده شده

800 گرم

شیر

1 پیمانه

آجیکای بادام (مخلوط بادام ، شکر ، هل و زعفران )

180 گرم

روغن یا کره

1 پیمانه

کشمش

2 قاشق غذاخوری

پستۀ خرد شده

2 قاشق غذاخوری

شکر

برای تزئین و متعادل نمودن طعم حلوا

طرز تهیه:

  1. مقداری آب داخل یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، هویج رنده شده را داخل آن می‌ریزیم و آن را به مدت 5 الی7 دقیقه می پزیم. سپس شیر را اضافه می‌کنیم. آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد و گه گاه آن را هم می‌زنیم.
  2. بادام را اضافه کرده و آن را می2پزیم تا شیر کم کم جذب آنها شود. کره را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه آن را مخلوط می‌کنیم. سپس کشمش را اضافه نموده و خوب مخلوط می‌کنیم. حلوا را از روی حرارت برداشته و آن را داخل ظرف مناسب سرو می‌کشیم. روی آن را با پسته خرد شده تزئین کرده و گرم سرو می‌کنیم.

منبع: پارسه گرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه کیک رنگین کمان/شیرینی
Next post آموزش بافت شنل کلاه دار/قلاب بافی