دستور پخت حلوای گاجار/دسر
ر حلوای پرطرفدار کشور هند که با مغزی جات و میوه جات خشک درست شده و با بستنی وانیلی یک دسر عالی می شود. مناسب برای :8 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت این دسر معمولاً گرم سرو می گردد و همراه با یک اسکوپ بستنی وانیلی یک دسر بسیار خوشمزه را
حلوای پرطرفدار کشور هند که با مغزی جات و میوه جات خشک درست شده و با بستنی وانیلی یک دسر عالی می شود.
این دسر معمولاً گرم سرو می گردد و همراه با یک اسکوپ بستنی وانیلی یک دسر بسیار خوشمزه را تشکیل میدهد. با این مقدار مواد برای 8 نفر میتوانید حلوا درست کنید. این دسر در مدت 55 دقیقه آماده میشود.
مواد لازم:
هویج رنده شده |
800 گرم |
شیر |
1 پیمانه |
آجیکای بادام (مخلوط بادام ، شکر ، هل و زعفران ) |
180 گرم |
روغن یا کره |
1 پیمانه |
کشمش |
2 قاشق غذاخوری |
پستۀ خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
شکر |
برای تزئین و متعادل نمودن طعم حلوا |
طرز تهیه:
- مقداری آب داخل یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، هویج رنده شده را داخل آن میریزیم و آن را به مدت 5 الی7 دقیقه می پزیم. سپس شیر را اضافه میکنیم. آن را روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد و گه گاه آن را هم میزنیم.
- بادام را اضافه کرده و آن را می2پزیم تا شیر کم کم جذب آنها شود. کره را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه آن را مخلوط میکنیم. سپس کشمش را اضافه نموده و خوب مخلوط میکنیم. حلوا را از روی حرارت برداشته و آن را داخل ظرف مناسب سرو میکشیم. روی آن را با پسته خرد شده تزئین کرده و گرم سرو میکنیم.
منبع: پارسه گرد
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، تزیین سفره نذری ، حلوا گاجار ، دستور پخت حلوا ، دستور پخت حلوای گاجار ، دسر ، سایت پارسه گرد ، سفره نذری ، شیرینی ، صبحانه ، طرز درست کردن حلوا ، غذاهای مخصوص محرم ، غذای محرم ، غذای نذری ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0