آشنایی با روش تهیهی تهچین انگشتی آشنایی با روش تهیهی تهچین انگشتی در قابلمهای آب را جوش آورده، آب برنج خیسخورده را خالی کرده، برنج را داخل آن میریزیم تا بجوشد. تهچین انگشتی مواد اولیه برنج آشنایی با روش تهیهی تهچین انگشتی /آشپزی
بهتر است در تهیه تهچینها از ماست ترش استفاده شود.
مواد لازم:
برنج دو پیمانه
تخممرغ دو عدد
زعفران آب کرده دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
ماست چکیده یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ پخته و نگینی خردشده نصف پیمانه
طرز تهیه
* برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس میکنیم.
* در قابلمهای آب را جوش آورده، آب برنج خیسخورده را خالی کرده، برنج را داخل آن میریزیم تا بجوشد.
* در فاصلهای که برنج میپزد، تخممرغها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را مخلوط میکنیم و سس ته را کنار میگذاریم.
* سپس برنج را در آبکش ریخته و با سس تهچین مخلوط میکنیم.
* با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای کوچک را چرب کرده و مواد ته چین را در قالبها میریزیم و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم.
* سر قالبها را صاف میکنیم و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند.
* بعد از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب، تهچینها را خارج میکنیم.
نکته
بهتر است در تهیه تهچینها از ماست ترش استفاده شود.
منبع: تبیان
برچسب ها :آشپزی ، آشنایی با روش تهیهی تهچین انگشتی ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی گل بانو ، آموزش ته چین انگشتی ، اموزش انواع ته چین ، انواع ته چین ، تبیان ، ته چین ، دستور پخت انواع ته چین ، روش تهیه ، طرزتهیه ، غذا ، گل بانو ، نحوه پخت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0