طرز تهیه گوجه سوخاری/آشپزی
. این پیش غذای خوشمزه اصلا چیز ی نداره ولی بسیار خوشمزه س امیدوارم در کنار بشقاب سرو نهار و یا شامتون یکبار امتحانش کنید. برای داشتن این پیش غذا به مواد زیر احتیاج داریم: گوجه فرنگی رسیده و سفت چند عدد تخم مرغ یک عدد آرد به اندازه ایی که مایع تخم مرغ را
.
این پیش غذای خوشمزه اصلا چیز ی نداره ولی بسیار خوشمزه س امیدوارم در کنار بشقاب سرو نهار و یا شامتون یکبار امتحانش کنید. برای داشتن این پیش غذا به مواد زیر احتیاج داریم: گوجه فرنگی رسیده و سفت چند عدد تخم مرغ یک عدد آرد به اندازه ایی که مایع تخم مرغ را مثل مایع کیک کنه نه شل و نه سفت آرد سوخاری به میزان لازم ادویه نمک به میزان دلخواه روش تهیه: 1. گوجه ها را حلقه حلقه برش میزنیم. 2. تخم مرغ را با چنگال هم میزنیم و ادویه و نمک و آرد را به اون اضافه میکنیم در حدی که یک مایع مثل مایع کیک بهمون بده. 3. توی یک کاسه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه. 4. دونه دونه گوجه ها را توی مایع تخم مرغ و آرد میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و توی روغن داغ میگذاریم تا کمی طلایی رنگ بشه. در کنار بشقاب سرو و با سس تند اصلا یه چیز دیگه س خیلی خیلی خوشمزه س .
|
برچسب ها :اشپزی ، پیش غذا ، دسر ، سوخاری ، طرز تهیه پیش غذا ، طرز تهیه گوجه سوخاری ، گل بانو ، گوجه ، نحوه پخت گوجه سوخاری شده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0