طعم خوش بهار با کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی بیشک یکی از خوشمزهترین کیکها است که میتوانید خیلی راحت آن را در منزل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن به همراه یک لیوان چای یا قهوه لذت ببرید.
تا فصل میوه توت فرنگی است این کیک را از دست ندهید و آن را به راحتی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی با ماست
- آرد قنادی ۲ لیوان
- روغن ۱/۲ لیوان
- ماست ۱ پیمانه سر خالی
- تخم مرغ ۳ عدد درشت یا ۴ عدد متوسط
- توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- هل ۱ قاشق چایخوری
- توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست
دو نکته خیلی مهم در مورد تهیه کیک توت فرنگی با ماست در نظر بگیرید، آن هم اینکه توت فرنگیهای خردشده را با ۲ قاشق غذاخوری آرد ترکیب کنید تا تهنشین نشود اگر دوست دارید روی کیک توت فرنگی قرار دهید حتما برشهای بزرگتری بزنید.
مرحله اول
ابتدا باید مواد کیک را داخل دمای محیط آشپزخانه قرار دهید و همه مواد را با کمک پیمانه یا یک لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. اگر میخواهید بدون فر کیک را تهیه کنید کافی است یک شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و ۱۵ دقیقه زمان دهید تا گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه شکر و تخم مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی یا دست خوب هم بزنید تا یکدست و کرمرنگ شود. سپس پودر هل و ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شود. روغن را اضافه کنید و خیلی کم در حد ۳۰ ثانیه هم بزنید.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود و بعد به آرامی به مواد اضافه کنید. با لیسک مواد را هم بزنید تا مخلوط و گلولههای آرد باز شود. توت فرنگیها را بشویید و خوب خشک کنید چون اصلا نباید آب داشته باشد و بعد با ۲ قاشق غذاخوری آرد مخلوط و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا مواد کیک را داخل یک قالب از قبل چرب شده بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای داخل مواد گرفته شود. روی کیک را با توت فرنگی به دلخواه تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۶۰ قرار دهید. برای پخت بدون فر نیز داخل قابلمه مواد را بریزید و روی در قابلمه دمکنی بگذارید و ۱ ساعت ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد.
فوت و فنهای تهیه کیک توت فرنگی با ماست
میتوانید نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد توت فرنگیهای خرد شده را با فاصله از کنارههای قالب قرار دهید و بقیه مایع کیک را روی توت فرنگیها بریزید.
- کیک را بعد از ۱ ساعت با خلال دندان چک کنید.
- قالب را با روغن جامد چرب و آردپاشی کنید.
- منبع :دلتا
برچسب ها :اموزش کیک توت فرنگی با ماست ، دستور تهيه کیک توت فرنگی با ماست ، روش تهيه کیک توت فرنگی با ماست ، کیک توت فرنگی با ماست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0