کد خبر : 17900
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 بهمن 1401 - 18:16

طرز تهیه کیک آلمانی

طرز تهیه کیک آلمانی

داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم.

طرز تهیه کیک آلمانی

 

طرز تهیه کیک آلمانی

?مواد لازم کیک آلمانی??
۱ استکان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
۱ استکان شکر
۱ استکان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای کرم)
۱ پاکت خمیر مایه فوری
آرد به مقدار لازم ( ۵_۵/۵ لیوان)

?برای کرم??
۴ لیوان شیر
۳ ق غ سرپر آرد
۲ ق غ سرپر نشاسته
۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ پودر کرم شانتی

?طرز تهیه ??
داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم.
در این فاصله کرم رو آماده می کنیم به غیر از کرم شانتی و وانیل همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می ذاریم و مداوم هم می‌زنیم تا صاف و یکدست بشه وقتی جوشید و حباب حباب و غلیظ شد از روی اجاق برداشته می ذاریم خنک بشه گهگاهی هم می‌زنیم تا روش نبنده.
بعد از اینکه خمیر عمل اومد جمع کرده و هواشو می گیریم سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر کمی بزرگ تر از گردو چونه هایی درست کرده و و با فاصله توی سینی فر می چینیم من در مجموع ۲۰ تا چونه درست کردم روشو می پوشونیم و تو دمای محیط ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت می دیم سپس توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که بالا و پایینش طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و می ذاریم خنک بشه.
در این فاصله کرم شانتی و وانیل رو با همزن هم می‌زنیم کیک ها بعد اینکه خنک شدن با چاقو از نصف برش می‌زنیم و از کرم با قیف به قسمت پایین می ریزیم و روش رو می بندیم در نهایت روشون پودرقند می‌پاشیم و ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال قرار می دیم سپس سرو می‌کنیم.

منبع :رضيم

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *