طرز تهیه شیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبی
شیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبی یکی از شیرینی های خوشمزه است که میتوانید آن را در منزل تهیه کرده و مهمان های تان را خوشحال کنید. مخصوصا اگر میزبان شما عشق تان باشد که فوق العاده می شود. تهیه این شیرنی کمی حوصله می خواهد، اما اگر دقت کنید مطمین باشید براحتی میتوانید از عهده
طرز تهیه شیرینی ولنتاین
برای تهیه این شیرینی قلبی در این بخش ابتدا شما باید شیرینی های ساده قلبی را بپزید و بعد با مواد رنگی روی آن را به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از این بخش بهره کافی را ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ولنتاین
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ و ½ قاشق چایخوری
½ تخم مرغ زده شده
آرد ۲۲۵ گرم
مواد مورد نیاز برای رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
آب لیمو
رنگ خوراکی صورتی
وسایل مورد نیاز
قالب قلبی
قیف کیک پزی
طرز تهیه شیرینی قلبی زیبا
در اولین مرحله برای تهیه شیرینی قلبی شما باید کره، شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و بعد با هم زن برقی و یا هم زن دستی آنها را خوب هم بزنید تا روشن و پفی شود.
سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا این ترکیب را باید داخل آرد بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر تان آماده شود.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه آن را صاف کنید. ضخامت آن باید حدود ۶ میلی متر شود.
حالا با استفاده از قالب خمیر را به شکل قلب ببرید. دوباره خمیر های اضافه را با وردنه صاف کنید و مجددا با قالب دربیاورید. همه خمیر شما باید تمام شود و دور ریز نداشته باشد.
قلب ها را مانند شکل روی سینی فر بچینید و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید. اگر عجله داشتید آن را ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
در این مرحله باید فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حالا کلوچه ها را از یخچال بیرون آورده و بعد داخل سینی با کمی فاصله بچینید. حدود ۱۰-۱۲ دقیقه صبر کنید تا کلوچه در فر بپزید و کناره های کلوچه ها طلایی شود. وقتی پخت آنها را بیرون آورید و صبر کنید تا سرد شود.
طرز تهیه مواد رنگی روی شیرینی یا رویال آیسینگ
برای تهیه مواد تزیینی روی شیرینی ولنتاین شما باید ابتدا سفیده تخم مرغ، شکر و آب لیمو را در ظرفی ریخته و بعد با با هم زن برقی یا هم زن دستی به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا خمیرتان کمی سفت شود.
اگر به نظرتان مواد خیلی سفت بود میتوانید قطره قطره به آن آب اضافه کرده تا کمی نرم تر شود. در حالی که آب میریزید باید مواد هم زده شود. اگر غلظت آن به نظر شما کافیست که آب نمی خواهد.
در این قسمت باید بیشتر از یک سوم مواد رویال آیسینگ را در ظرف جداگانه ریخته و به آن رنگ صورتی تیره اضافه کنید. بلافاصله روی آن را با سلفون پوشانده و کنار بگذارید. از این مواد برای کشیدن نوار باریکی دور کلوچه ها و طرح روی آن ها استفاده خواهیم کرد.
دوباره به بقیه مواد رویال آیسینگ رنگ صورتی کم رنگ اضافه کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید.
حالا باید رویال آیسینگ صورتی تیره را کمی هم بزنید و به اندازه یک قاشق داخل قیف بریزید. دور کلوچه ها را یک نوار باریک بکشید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود.
مواد آیسینگ رویال بافیمانده در قیف را به ظرف برگردانید.
پس از آن وقتی نوار لبه کلوچه ها سفت شد، مواد آیسینگ صورتی کم رنگ را کمی هم بزنید و داخل قیف بریزید. داخل کلوچه ها را با آن پر کنید و ۱ الی ۲ ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
حالا روی آن ها را هر طرحی که دوست دارید بکشید. حتی میتوانید یک واژه یا حرف فارسی یا خارجی را بنویسید. یا شکل های قلب داخل آن بکشید.
بعد از این که تمام کلوچه ها را طراحی کردید ۴۵ دققیه تا ۱ ساعت آن را در دمای اتاق بگذارید تا سفت شود.
کلوچه ها را داخل یک ظرف بدون هوا و در دمای اتاق نگه دارید.
شیرین ولنتاین شما آماده است. شما میتوانید آن را در ظرف در بسته حدود یک هفته نگه دارید.
برچسب ها :آموزش شیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبیشیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبی ، دستور تهیه شیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبی ، شیرینی ، شیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبی ، شیرینی ولیتاین ، طرز تهیه شیرینی ولنتاین یا شیرینی قلبی ، گل بانو ، هنرهای خانه ، ولیتاین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0