طرزتهیه دلمه جوجه تیغی!/اشپزی
ـ سیب زمینی ها را شسته و با پوست در آب بپزید و پس از پختن پوست گرفته و رنده کنید و نمک اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا چسبنده شود و نمک در تمام قسمتها یکسان پخش شود.
ـ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
ـ برای تزئین (سیب زمینی ۱ عدد ، زیتون درشت سبز ۱ عدد ، زیتون سیاه ۲ عدد )
۴ ـ قارچ و گوشت را مخلوط کنید.
۶ـ طرفین سر (گونه ها)را با پشت قاشق کمی گود کنید و یک عدد زیتون در فسمت بینی در سیب زمینی فرو کنید
۷ ـ روی سیب زمینی کره بمالید و آنرا روی یک کاغذ آلومینیوم آغشته به روغن در کف سینی فر بگذارید.
۸ ـ شعله گریل را روشن و سینی را در فر بگذارید تا زمانیکه سطح سیب زمینی کمی برشته شود .
برچسب ها :آشپزی رنگین ، اشپزی ، جوجه تیغی ، دلمه ، دلمه جوجه تیغی ، دلمه سیب زمینی ، سیب زمینی ، طرز تهیه ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0