کد خبر : 1421
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 مرداد 1392 - 18:59

طرز تهیه یک نوع سالاد جدید توپی!/دسر

طرز تهیه یک نوع سالاد جدید توپی!/دسر

سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

سالاد توپی

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ]خانم ها در تهیه ی سالاد به رنگ و شکل آن خیلی توجه می کنند که خوشگل و خوشرنگ دربیاید.سالاد توپی سالادی است که شکل بسیار زیبایی دارد. [/box]: مواد لازم برای تهیه ی سالاد توپی:

سیب زمینی متوسط 3 عدد

کره 20 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

سس مایونز 2 ق غ

مواد لازم برای مغز سالاد :

ژامبون خرد شده 1 پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده 2/1 پیمانه

خیار شور نگینی 2/1 پیمانه

مواد لازم برای تزیین روی سالاد :

کلم سفید – کلم قرمز – جعفری ساطوری شده – هویج

سس مایونز

آب لبو – زعفران

کاهو

طرز تهیه ی سالاد توپی:

* سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

* ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید(می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی, هویج, ذرت, قارچ, …)

* حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید .

* یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.

READ
نکات مهم آشپزی و شیرینی پزی

* سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه, می تونید از غذاساز استفاده کنید)

* توی ظرفی که می خواید سالادها رو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید.

* برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه, برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم: سفید-زرد-صورتی.

برای تهیه رنگ زرد, زعفرون رو با کمی آب جوش(فقط یه کوچولو آبجوش)مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز(برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد)

برای تهیه رنگ صورتی, آب لبو رو با سس مایونز مخلوط کردم(مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا” 2 قاشق غذاخوری کافی بود).

* سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید. بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید.
*نکته: می توانید سالاد الویه را نیز به این شکل در بیاورید.
منبع:گویدا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *