روش تهیه حلوای آلبالو

تهیه یک حلوای خوشرنگ و خوشمزه مواد لازم برای حلوای آلبالو : آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم آرد سنگک 40 گرم آب 350 میلی لیتر شکر 300 گرم مارگارین 225 گرم روغن مایع 80 میلی لیتر آلبالو بدون هسته 300 گرم جوهرلیمو

تهیه یک حلوای خوشرنگ و خوشمزه
مواد لازم برای حلوای آلبالو :
آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
آرد سنگک 40 گرم
آب 350 میلی لیتر
شکر 300 گرم
مارگارین 225 گرم
روغن مایع 80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته 300 گرم
جوهرلیمو 1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو 200 میلی لیتر
روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت میدهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الک كرده، كنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمهای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای كه میخواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الک میكنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میكنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم میزنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین میکنیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0