کد خبر : 7946
تاریخ انتشار : جمعه 9 خرداد 1393 - 18:21

طرز تهیه آش سه نگه سیر /آشپزی

طرز تهیه آش سه نگه سیر /آشپزی

        مواد لازم برای  4 الی 5 نفر : _ گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان 300 الی 400  گرم _ برنج نصف پیمانه _ عدس 1 پیمانه  _ کشک پاستوریزه 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان ) _ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم _

 

طرز تهیه آش سه نگه سیر /آشپزی

 

 

 

مواد لازم برای  4 الی 5 نفر :

_ گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان 300 الی 400  گرم

_ برنج نصف پیمانه

_ عدس 1 پیمانه 

_ کشک پاستوریزه 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان )

_ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

_ سینه مرغ برای کوفته ریزه

_ پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن و نعناع داغ برای تزئین 

 

طرز تهیه :

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ،  در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود

READ
آموزش دلمه مکزیکی با نان لواش

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *