کد خبر : 12806
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 بهمن 1393 - 22:08
طرز تهیه کاسه ی شکلاتی
کف یک کاسه را با فویل بپوشانید. با یک قاشق شکلات آب شده را با ملایمت با طرحی پیچ در پیچ روی فویل بریزید. حتماً در یک محیظ خنک کار کنید. وقتی تزئین کاسه تمام شد آن را تا زمانی که بخواهید از آن استفاده کنید در یخچال قرار دهید چون خیلی سریع آب می
کف یک کاسه را با فویل بپوشانید. با یک قاشق شکلات آب شده را با ملایمت با طرحی پیچ در پیچ روی فویل بریزید. حتماً در یک محیظ خنک کار کنید. وقتی تزئین کاسه تمام شد آن را تا زمانی که بخواهید از آن استفاده کنید در یخچال قرار دهید چون خیلی سریع آب می شود. داخل کاسه چند ترافل یا آبنبات بگذارید و روی میز قرار دهید. آنقدر خوشمزه است که واقعاً هیچ چیز از آن باقی نمی ماند.
منبع :سوران
برچسب ها :اموزش کاسه ی شکلاتی ، انواع شکلات ، دستور تهیه کاسه ی شکلاتی ، روش تهیه کاسه ی شکلاتی ، شکلات ، طرز تهیه کاسه ی شکلاتی ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0