طرز تهیه سالاد اسفناج با گلابی و فندق
آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه : برای 8 نفر روغن زیتون 1/2 فنجان سرکه 2 قاشق غذاخوری خردل 2 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه به مقدار لازم پیاز (نازک ورقه شده – پیاز قرمز) 1 فنجان کران
مواد اولیه :
روغن زیتون 1/2 فنجان |
سرکه 2 قاشق غذاخوری |
خردل 2 قاشق چای خوری |
شکر 1 قاشق چای خوری |
نمک 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه به مقدار لازم |
پیاز (نازک ورقه شده – پیاز قرمز) 1 فنجان |
کران بری (خشک شده) 1/3 فنجان |
اسفناج (برگ اسفناج) 8 فنجان |
گلابی (سفت اما رسیده – با پوست از طول 4 قسمت شده و نازک ورقه شود) 2 عدد |
فندق (تست و خرد شده) 2/3 فنجان |
طرز تهیه:
طرز تهیه سس:
برای تهیه سس احتیاج به یک شیشه با درب محکم داریم.
روغن زیتون، سرکه، خردل، شکر، نمک و فلفل را داخل شیشه بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و سریع تکان دهید تا مخلوط شوند و سپس شیشه را کنار بگذارید.
پیاز را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید و روی آن آب سرد بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید و بعد پیاز ها را تِست کنید و پیازی را که هنوز سفت است را جدا کنید و کنار بگذارید. بعد آبکش کنید و با دستمال حوله ای خشک کنید.
داخل یک کاسه کوچک کران بری با دو قاشق غذاخوری سس مخلوط کنید و حداقل به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.
طرز تهیه سالاد:
اسفناج، پیاز و گلابی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید باقیمانده سس را کمی تکان دهید و روی همه سالاد بریزید و مخلوط کنید. سالاد را بین هشت بشقاب تقسیم کنید و روی آن مخلوط سس و کران بری بریزید و در آخر روی آن فندق تست شده را پراکنده کنید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، آموزش سالاد اسفناج با گلابی و فندق ، انواع سالاد ، درست کردن سالاد اسفناج با گلابی و فندق ، دستور تهیه سالاد اسفناج با گلابی و فندق ، روش تهیه سالاد اسفناج با گلابی و فندق ، طرز تهیه سالاد اسفناج با گلابی و فندق ، گل بانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0