طرز تهیه سویچه میگو

مجموعه: آشپزی, هنرهای خانه تعداد بازدید: 262

سویچه میگو یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است سویچه میگو یک غذای دریایی مکزیکی است سویچه میگو را با چیپس میل کنید.

مـواد لازم آشپزی

  •     2 لیتر آب
  •     1/4 فنجان نمک
  •     400 گرم میگو خام پوست کنده
  •     آب 2 عدد لیمو
  •     آب 2 عدد پرتقال
  •     1 فنجان خیار پوست کنده خرد شده
  •     1 فنجان کرفس خرد شده
  •     1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  •     1 عدد آواکادو خرد شده
  •     1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
  •     1/4 فنجان روغن زیتون
  •     1/4 قاشق چای خوری نمک

 

دستور آشپزی سویچه میگو

دستور پخت

برای تهیه سویچه میگو ceviche ابتدا آب و 1/4 فنجان نمک را در یک دیگچه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید. پس از جوشیدن آب میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت 3 دقیقه بپزد. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.

میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید​​. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید. سویچه میگو آماده است با چیپس سرو کنید نوش جان.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه سویچه میگو”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی