نحوه سرخ کردن بستنی!/دسر
در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش آماده کرده در یخچال بگذارید تا کمی فرم بگیرد اصطلاحا نیم بند شود به غلظت سفیده تخم مرغ برسد
در داخل ظرفی که برای تهیه و فرم دادن ژله انتخاب کرده اید آب سرد بریزید و خالی کنید تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مایع را در آن بریزید.
بادکنک های خودتون رو به میزان کمی باد کنید و اون ها رو با احتیاط داخل ژلاتین ذوب شده بغلطونید و خارج کنید. با زدن ضربات بسیار ملایم به بادکنک ها، ژله ی اضافی رو از روشون بگیرید و اجازه بدید بادکنک ها روی چنگال بمونن و کمی خودشون رو بگیرن
ابتدا دو تا گلبرگ در اندازه مورد نیاز ببرید در اینجا از دو تا روبان گلبهی با طول 9 سانت و دو تا روبان گلبهی دیگر با طول 10.5 سانت استفاده شده است
یخ ها را در کیسه ای پلاستیکی یا لابلای حوله بریزید و با چکش آنها را خرد کنید.
زمان نگهداشتن قالب در آب داغ بستگی به میزان دمای آب و قالب شما داره. گاهی اوقات آب اونقدر داغ هست که سر یک ثانیه ژله از قالب جدا میشه پس حواستون باشه. ژله از قالب های تفلون و پلاستیکی و سیکونی زودتر از قالب های پیرکس و شیشه ایی جدا میشه.
گوشت چرخکرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوشمزه هستند.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
براي سوخته به نظر رسيدن گلبرگ هاي آفتابگردان لبه هاي بيروني گلبرگ ها را نيز با رنگ قهوه اي سايه بزنيد.
منبع:تاروپود