طرز تهیه شربت سکنجبین (سرکه‌انگبین/دسر

طرز تهیه شربت سکنجبین (سرکه‌انگبین/دسر

شربت سکنجبین (سرکه‌انگبین اگر مدت‌هاست شربت سکنجبین نخورده‌اید، الآن تصمیم بگیرید و این شربت را درست کنید تا خود و اطرافیانتان را شگفت‌زده کنید. مناسب برای : زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت سکنجین از قدیم، یکی از معروف‌ترین شربت‌های ایرانی بوده است و همه ما از کودکی یا حداقل سال‌ها پیش، از

چوب شورهای آغشته به شکلات سفید خیلی طرفدار دارند. این چوب شور‌ها که می‌‎توانید روی آن‌ها ترایفل‎های رنگی هم بپاشید، به عنوان دسری برای پذیرایی از دوستان و خانواده عالی هستند.

طرزتهیه شیرینی اسکار/شیرینی

طرزتهیه شیرینی اسکار/شیرینی

مواد لازم :برای شصت عدد شیرینی ارد سفید :400 گرم ویا حدودا سه پیمانه کره :220 گرم زرده تخم مرغ :سه عدد پودر قند :سه چهارم پیمانه ویا 150 گرم وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری هل ساییده :یک قاشق چایخوری سر پر سفیده تخم مرغ :دو عدد خلال پسته خرد شده :حدودا نصف لیوان گردو

آموزش شاخه گل کوکب/کریستال بافی

آموزش شاخه گل کوکب/کریستال بافی

برای ساخت شاخه گل کوکب دو روش داریم: ۱- گلهای کوکب پر برگ را معمولا به تنهایی روی ساقه قرار میدهیم( شکل صفحه اصلی) طبق توضیح شاخه گل یخی بزرگ ۲- یا می توانیم با کریستالهای شمشیری انشعاب یا شاخ و برگ درست کنیم(  شکل ۱تا ۵)  و با سلیقه خود با دو یا سه تا

آموزش تزئین شمع/کریستال بافی

آموزش تزئین شمع/کریستال بافی

اگر این روش برای شما مشکل است ، نوارهای کنفی که در اندازه ها و قطرهای متنوعی در بازار وجود دارد را تهیه کنید به اندازه دور شمع بعلاوه چند سانت اضافه تر ببرید و گلها و افشانه های کریستالی را روی آن سوار کنید بعد دور شمع قرار داده و دو طرف نوار کنفی را با چسب یا نخ و سوزن به هم متصل نمایید.

آموزش ساقه گل گندم/کریستال بافی

آموزش ساقه گل گندم/کریستال بافی

باید دقت کنید که فاصله بین گندمی ها و بخصوص پایه ای که با پیچیدن سیم به هر گندمی می دهید به یک اندازه مساوی مثلا همه 3 میلی متر باشد تا در نهایت کارتان زیبا از آب در آید.