طرز تهیه ترشی تخم مرغ، ترشی نو و خوش طعم  /دسر

طرز تهیه ترشی تخم مرغ، ترشی نو و خوش طعم /دسر

سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.
ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.
در یک ظرف شیشه‌ای دردار مثل آن‌ها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه می‌دارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.
سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ‌ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.

دستور تهیه کوکتل شش میوه یخی!دسر

دستور تهیه کوکتل شش میوه یخی!دسر

مواد لازم : آناناس= دو حلقه توت‌فرنگی= سه عدد موز= یک عدد پرتقال=دو اسلایس آب انبه= نصف پیمانه یخ مکعبی= به میزان لازم خامه= به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا سیب و آناناس را با مخلوط‌کن با هم میکس کرده و درون لیوان سرو می‌ریزیم. توت‌فرنگی و موز را خرد کرده و درون لیوان

طرز تهیه ماهی سرخ شده در خمیر!آشپزی

طرز تهیه ماهی سرخ شده در خمیر!آشپزی

فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.

طرزتهیه پایپینگ ژل ( ژله ی ترش )!شیرینی

طرزتهیه پایپینگ ژل ( ژله ی ترش )!شیرینی

.   مواد لازم : آب سرد            یک چهارم پیمانه آبلیمو                   یک چهارم پیمانه شکر                    یک سوم پیمانه نشاسته ذرت      1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : شکر و نشاسته ی ذرت رو تو قابلمه ی کوچیک میریزیم و بعد آب لیمو و آب سرد رو بهش

طرزتهیه ژله خامه ای!دسر

طرزتهیه ژله خامه ای!دسر

بسته ژله پودر ژله به رنگ قرمز رو با 1 ق غ پودر ژلاتین حل کنین و سپس نصف ایوان آب جوش بهش اضافه کرده بذارین رو حرارت تا کاملا حل شه سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنین بعد در یک ظرف مناسب که کفش نسبتا پرب شده بریزین نباید ارتفاش بیشتر از 1 سانت شه میذارین داخل یخچال تا خوب ببنده.

نحوه پخت خوراک سیب زمینی شکم پر!آشپزی

نحوه پخت خوراک سیب زمینی شکم پر!آشپزی

مواد لازم سیب زمینی متوسط  5 عدد مرغ 200 گرم ریش ریش شده قارچ نگینی شده 100 گرم پیازداغ 100 گرم رب گوجه – نمک – فلفل – ادویه لیمو فلفلی تخم مرغ دو عدد آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه : سیب زمینی نپخته را از عرض به حلقه هایی با ارتفاع 1.5

طرز تهیه پیاز حلقه ای سوخاری شده با بادم زمینی!آشپزی

طرز تهیه پیاز حلقه ای سوخاری شده با بادم زمینی!آشپزی

  [box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/w” ]تو این پیش غذا به جای آرد سوخاری از بادوم زمینی استفاده شده چون هم خوشزه تره و هم تردی خاصی زیر دندون داره و مهمتر اینکه دوستانی که رژیم دارن با خیال راحتتر می تونن این پیش غذا رو میل کنن. پس این شما و این هم …[/box]:مواد لازم

 طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک !اشپزی

 طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک !اشپزی

قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .