طرز تهیه کیک لیمو در لیمو
مواد تشکیل دهنده آرد نول – 12 قاشق غذا خوری سر پر تخم مرغ – 3 عدد روغن مایع – 9 قاشق غذا خوری شکر – 12 قاشق غذا خوری آب معمولی شیر – 15 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه – 2 قاشق غذا خوری رنده لیمو ترش – 1 قاشق چایخوری نمک
مواد تشکیل دهنده آرد نول – 12 قاشق غذا خوری سر پر تخم مرغ – 3 عدد روغن مایع – 9 قاشق غذا خوری شکر – 12 قاشق غذا خوری آب معمولی شیر – 15 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه – 2 قاشق غذا خوری رنده لیمو ترش – 1 قاشق چایخوری نمک
آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 15 دقیقه مجموعاً 45 دقیقه مواد برای ۴ نفر از اون دست غذاهایی که هیچ مقاومتی در مقابلش ندارم همین مدل ماکارونی با پنیر هست. پاستا که به همون اسم ماکارونیش بین ماها جا افتاده از غذاهای سنگین و سیر کننده به حساب میاد که مناسب نهار هست و
سالاد الویه یکی از غذاهای مقوی و مورد علاقه هم بزرگسالان و هم نوجوانان می باشد که هم مقوی است و هم وقت زیادی نمی برد. دقت کرده اید سالاد الویه های بیرون یا سالاد الویه هایی که در هواپیما صرف می شود خیلی خوشمزه تر از سالاد الویه خونه هستن. دلیلش هم اینه که در سالاد
درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد، البته اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید. مواد لازم: ماهی دودی :400 گرم پنیر خامه ای :200 گرم نان تست برای سرو :6 عدد لیموترش :3 عدد ساقه کرفس با برگ :2 عدد شاهی :2 دسته کوچک برگ جعفری تازه :1 دسته
بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میشود مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه به علت سوخاری شدن, روغن زیادی رو به خودش نمیگیره. پس اگه بادمجون دوست دارید حتما امتحانش کنید.در ادامه با ما همراه باشید. بادمجان
شاید باورتان نشود که تلفیق دنبه با سینه مرغ قابل خوردن باشد ولی باور کنید که نه تنها این ترکیب قابل خوردن است بلکه خوشمزه هم هست. ترکیه ای ها کبابی با همین دو ماده اصلی و مخلفات می پزند که بی نظیر است . مواد لازم برای یک نفر 50 گرم دنبه گوسفند 1 عدد سینه مرغ
مواد اولیه: خمیر: آرد 6 و نیم تا 7 استکان آب ولرم 2 لیوان روغن مایع کمی بیشتر از نصف استکان سرکه کمی کمتر از نصف استکان نمک 1 قاشق مرباخوری مواد داخلی: گوشت چرخ کرده 300 گرم مخلوط نخود فرنگی و هویج 2 استکان پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق جعفری
درست است که اصل پیتزا برای ایتالیا است، اما هر کشوری با اندکی تغییرات، نسبت به ذائقه پیتزاهای مخصوص به خود را اختراع می کند. ترکیه هم پیتزایی مخصوص خود دارد که طرز تهیه آن را آموزش می دهیم. مواد اولیه: مواد لازم برای خمیر لاه ماجون: آرد 5فنجان شیر (یا آب) یک و
ترکها به هر غذای گوشتی تقریبا میگن کباب و هیچ ربطی به کباب ما نداره به منم غر نزنین که این شکلش به کباب نمیخوره باید از خودشون بپرسین، غذای متفاوت و جالبه ای هستش. خوبه امتحان کنین. مواد لازم: برای 4 نفر گوشت قیمه ای 100 گرم پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 1عدد فلفل
ترکیه ای ها در اکثر غذاهایشان رد پایی از گوشت قرمز پیدا می شود. اما حالا که غذایی پیدا کردیم که در آن به جای گوشت از مرغ استفاده شده است و اتفاقا غذایی ترکیه ای هم هست، از دلمان نیامد طرز تهیه این غذا را برایتان قرار ندهیم. مواد لازم: روغن مایع به