طرز تهیه شيريني پيروک/شیرینی

مجموعه: آشپزی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 8
طرز تهیه شيريني پيروک/شیرینی

 

طرز تهیه شيريني پيروک, نحوه درست کردن شيريني پيروک
مواد لازم براي 10-12 نفر:

 کره  150 گرم
 شکر  90 گرم
 تخم مرغ 2 عدد
 پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چايخوري
 آرد 250 گرم
 بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
 مارمالاد به دلخواه 1 پيمانه
 زرده ي تخم مرغ براي تزئين 1 عدد

روش تهيه :
قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب کنيد. آن گاه کره ي نرم شده و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بيکينگ پودر اضافه و مخلوط نمائيد.

 

حالا نيم بيش تر خمير را در قالب پهن کنيد و به مدت 30 د قيقه در فر (تاون) گرم شده با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس بگذاريد کمي خنک شود .بعد مارمالاد را روي آن بريزيد و صاف کنيد. اکنون به باقيمانده ي خمير، کمي آرد بيفزائيد و روي سطح آرد پاشيده ،خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد.حالا با رولت مخصوص شيريني پزي، خمير را به صورت نوارهاي باريکي به عرض تقريبي 1 سانتيمتر ببريد و روي مارمالاد به صورت ضربدر بگذاريد .

 

سپس روي آن را با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد و به مدت 10 د قيقه ، يا تا زماني که روي نوارها طلائي رنگ شود، با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اينک پيروک را روي پنجره ي سيمي قرار د هيد تا خنک شود .بعد آن را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بگذاريد.

منبع:بیتوته

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شيريني پيروک/شیرینی”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی