خانه / هنرهای خانه / آشپزی / ایرانی / شیرینی ها / طرزتهیه پایپینگ ژل ( ژله ی ترش )!شیرینی

طرزتهیه پایپینگ ژل ( ژله ی ترش )!شیرینی

 طرزتهیه پایپینگ ژل ( ژله ی ترش

.


  مواد لازم :
آب سرد            یک چهارم پیمانه
آبلیمو                   یک چهارم پیمانه

شکر                    یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت      1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
شکر و نشاسته ی ذرت رو تو قابلمه ی کوچیک میریزیم و بعد آب لیمو و آب سرد رو بهش اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت بشه .
بعد روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . غلظتش هم بستگی به کاری داره که باید انجام بدین ، اگه میخواین کل کیک رو کاور کنین باید کمی رقیق تر باشه ( نه زیاد ولی سفت هم نباشه )
یه جورایی مثل فرینی  که شد از روی حرارت بر میداریم ، سرد که میشه یه کوچولو سفت تر از اولش میشه …
بعد میتونین رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنین .
به همین راحتی

کیک هم همون کیک شیفون کاکائوییه  که من  همه مواد رو دو برابرش کردم … کیک سینا رو فقط برش عرضی دادم که دو لایه شد و کیک تینا رو هم برش عرضی و هم طولی دادم و رو هم گذاشتم که چهار لایه شد …
بعد برشش دادم و لا به لاش خامه ی شکلاتی مالیدم و موز حلقه شده گذاشتم و پودر گردو پاشیدم …
کل کیک رو با خامه پوشش دادم و گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره …

شکلات تخته ای رو ( حدود 100 تا 150 گرم ، بسته به طرحتون ) میذارین رو بخار آب تا ذوب بشه ( حواستون باشه که یه قطره هم توش آب نره که شکلاتتون سفت میشه و نمیشه باهاش کار کرد ).
طرح مورد نظرتون رو روی کاغذ روغنی از قبل پرینت بگیرین یا با مداد رو کاغذ روغنی بکشید .
شکلات ذوب شده رو تو قیف یکبار مصرف ریخته و نوکش رو قیچی کنین (  زیاد قیچی نکنین که یهو همه ی شکلات بیاد بیرون و دور گیری از ظرافتش کم بشه )
کاغذی که پرینت گرفتین ، برگردونین و از پشت شروع به نقاشی کنین و دور تا دور کار رو با شکلات پر رنگ کنین …
بعد کاغذ رو تو سینی گذاشته و چند دقیقه بذارین تو فریزر تا خودشو بگیره .
من کیکم رو هم گذاشتم تو فریزر تا روش حسابی سرد باشه .
وقتی طرح شکلاتیتون سفت شد ، آروم برگردونین رو کیک و کاغذ رو بلند کنین . ( مطابق عکس زیر )

ژل رو هم به رنگهای دلخواه در آورده و هر رنگ رو تو یه قیف یکبار مصرف ریخته و نقاشیتون رو رنگ آمیزی کنین  ( من مواد ژل رو سه برابر کرده بودم ) .تو این مرحله خیلی خیلی بهتره که بعد از هر رنگی که استفاده میکنین ، حد اقل نیم ساعت بذارینش تو یخچال تا خودشو بگیره و بعد رنگ بعدی رو شروع کنین . ، واسه همین همه ی رنگ ها رو با هم ریختم و کمی با هم قاطی شدن .
برای تزیین نهایی هم از ماهی و ستاره ی دریایی استفاده کردم که تو لوازم قنادی ها پیدا میشه ….

اینم کیک خوشگلمون

منبع:مینویسم برای تنها دخترم ، تینا

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

یک کیک رژیمی خوش طعم با خرما و گردو درست کنید

  کیک رژیمی یکی از خوراکی های رژیمی است که شاید به نظرتان خوشمزه نیاید …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس