آموزش پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

مجموعه: آشپزی, خارجی, غذاها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 144

پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه پوتیتو چاپ

پوتیتو چاپ ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.

مواد مورد نیاز برای تهیه پوتیتو چاپ

سیب زمینی: ۴ عددتخم مرغ: ۱ عددزردچوبه: ۱ ق چنمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازمپودر سوخاری: ۱ پیمانه

مواد مورد نیاز درونی

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرمپیاز (نگینی خردشده): ۱ عددجعفری (ساطوری خردشده): ۷۰ گرمرب گوجه فرنگی: ۲ ق سادویه کاری: ۱ ق چنمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: ۲ ق س

پوتیتو چاپ

طرز تهیه پوتیتو چاپ

روش پخت

۱٫ سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

۲٫ بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

۳٫ برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزودهو به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید.بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۴٫ از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

۵٫ بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

۶٫ سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی