طرز تهیه شیرینی کنجدی شکلاتی
شیرینی کنجدی شکلاتی مواد لازم: آرد: ۱۳۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۶۰ گرم وانیل: یک پنس پودر کاکائو: ۱ ق غ (بستگی به ذائقه میشه کمتر یا بیشتر استفاده کرد) زرده تخم مرغ: ۱ عدد بکینگ پودر: ۱/۲ ق چ کنجد: به مقدار لازم (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم مخلوط شکر ) شکلات:
مواد لازم:
آرد: ۱۳۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۶۰ گرم
وانیل: یک پنس
پودر کاکائو: ۱ ق غ (بستگی به ذائقه میشه کمتر یا بیشتر استفاده کرد)
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
بکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
کنجد: به مقدار لازم (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم
مخلوط شکر )
شکلات: برای روی شیرینی به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره ، پودر قند و زرده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا سبک شه
پودر کاکائو . ب پ و آرد رو الک کرده و اضافه کنید در آخر کنجد رو اضافه کنید.
خمیرو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد از یک ساعت گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و فرم بدید روی شیرینی شکلات بزارید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی عید ، دستور تهیه شیرینی کنجدی شکلاتی ، روش تهیه شیرینی کنجدی شکلاتی ، شیرینی ، شیرینی کنجدی شکلاتی ، گل بانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0