خانه / هنرهای خانه / آشپزی / آموزش رولت خامه ای بدون فر

آموزش رولت خامه ای بدون فر

آموزش رولت خامه ای بدون فر

آموزش رولت خامه ای بدون فر

مواد لازم:

تخم مرغ دوعدد
ارد ۵۰ گرم(حدود یک سوم)
شکر ۵۰ گرم(حدود یک چهارم)
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ

طرز تهیه:

تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد. سپس ارد و ب پ را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک هم زده اروم تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف میکنیم. حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یه طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون ان قرار داده و به ارامی رول میکنیم. میگذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی میکنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول میکنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل میکنیم.
اگه تابه دو طرفه نداشتید تو ی تابه معمولی بپزید ولی در مرحله اول روی ان فویل آلومینیومی بکشید.

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *