کد خبر : 13624
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1394 - 13:17

چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

1.  سوسيس تندوري چي لازم دارم؟ سينه مرغ: 500 گرم نان تست: 3 ورق خامه: 50 گرم سير: یک حبه، رنده شده سفيده تخم‌مرغ: دو عدد ادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوري شير: سه قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به ميزان لازم روغن: 2 قاشق غذاخوري وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار


1.  سوسيس تندوري

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • سينه مرغ: 500 گرم
  • نان تست: 3 ورق
  • خامه: 50 گرم
  • سير: یک حبه، رنده شده
  • سفيده تخم‌مرغ: دو عدد
  • ادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوري
  • شير: سه قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن: 2 قاشق غذاخوري
  • وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: 2 عدد


چطور بپزم؟

1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود. 

2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل مي‏زنيم. 

3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخم‌مرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه مي‌كنيم. 

4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده  10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

5- سوسيس‌هاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش مي‏جوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري؛ مي‏توانيد به‌جاي خامه از پنير خامه‌اي استفاده كنيد.

روش تهيه ادويه تندوري:گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري مخلوط و آسياب شود.


2.  سوسيس ماهي 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • فيله ماهي: 300 گرم، چرخ شده
  • شوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شده
  • شيرخشك: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاري: 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم مي‏زنيم. 

2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: به‌جاي آبليمو ‏مي‏توان از يك قاشق سركه استفاده كرد و مي‏توان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد. 


3. سوسيس مرغ 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب سرد: 5 قاشق غذاخوري
  • روغن: 3 قاشق غذاخوري
  • پودر تخم گشنيز: یک قاشق چای‌خوری
  • نمك: یک‌دوم قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • پودر شنبليله خشك: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • شيرخشك: 3 قاشق غذاخوري
  • پودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوري
  • پودر زنجبيل: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبارمصرف: یک عدد
READ
شیرینی کارتونی با رویال آیسینگ


چطور بپزم؟

1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم. 

2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: مي‌توانيم 3 قاشق غذا‏خوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذا‏خوري فلفل دلمه‌اي ريز شده به آن اضافه كنيم.


4.  سوسيس، سير و فلفل

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • گوشت چرخ كرده چرب: 500 گرم
  • سير: 3 حبه، رنده شده
  • فلفل سياه: یک قاشق غذاخوري
  • فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوري
  • نمك: به ميزان لازم
  • پيازچه ريز شده: به مقدار دلخواه
  • سركه: 2 قاشق غذاخوري
  • پودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوري
  • شيرخشك: 2 قاشق غذاخوري
  • پودرپياز: 2 قاشق غذاخوري
  • بيكينگ پودر: یک قاشق چاي‏خوري
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: یک عدد


 چطور بپزم؟ 

1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم. 

2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان
 باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‌كنيم. 

فوت كوزه‌گري: مي‏توانيم به‌جاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه مي‌شود. 

READ
طرز تهيه کیک با نوشابه مشکی برا روز دختر

5.  سوسيس سويا 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • سويا خشك: 100 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد  به‌اضافه یک عدد زرده
  • پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق غذاخوري
  • پودر جوز هندي: یک‌هشتم قاشق چاي‏خوري
  • فلفل سياه: یک قاشق چاي‏خوري
  • جعفري تازه: 3 قاشق غذاخوري، ريز شده
  • زردچوبه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • پودر نان: 2 قاشق غذاخوري
  • وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبارمصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس مي‏كنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار مي‏دهيم سپس آن را چرخ مي‏كنيم. 

2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط مي‏كنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: براي اينكه سوسيس‌ها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم. 

READ
باید هاونباید های غذایی درماه رمضان

.6 سوسيس قارچ و تره‌فرنگي 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرم
  • قارچ ريز شده: یک پيمانه
  • تره‌فرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عدد
  • هويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسط
  • سير: یک حبه، رنده شده
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • شيرخشك: 2 قاشق غذا‏خوري
  • فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • نمك: یک‌دوم قاشق غذا‏خوري
  • روغن: 3 قاشق غذا‏خوري
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: 2 عدد


چطور بپزم؟

1- ابتدا تره‌فرنگي‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه كرده و آبپز مي‏كنيم. 

2-تره‌فرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ مي‏كنيم.

3- بقيه مواد باقي‌مانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم. 

4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.
 
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس مي‏توانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد.  

از کجا تهیه کنیم:

 وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان 

  قطره دود خوراكي:  بازارچه بهجت‌آباد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *