کد خبر : 13624
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1394 - 13:17

چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

1.  سوسيس تندوري چي لازم دارم؟ سينه مرغ: 500 گرم نان تست: 3 ورق خامه: 50 گرم سير: یک حبه، رنده شده سفيده تخم‌مرغ: دو عدد ادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوري شير: سه قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به ميزان لازم روغن: 2 قاشق غذاخوري وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار


1.  سوسيس تندوري

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • سينه مرغ: 500 گرم
  • نان تست: 3 ورق
  • خامه: 50 گرم
  • سير: یک حبه، رنده شده
  • سفيده تخم‌مرغ: دو عدد
  • ادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوري
  • شير: سه قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن: 2 قاشق غذاخوري
  • وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: 2 عدد


چطور بپزم؟

1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود. 

2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل مي‏زنيم. 

3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخم‌مرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه مي‌كنيم. 

4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده  10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

5- سوسيس‌هاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش مي‏جوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري؛ مي‏توانيد به‌جاي خامه از پنير خامه‌اي استفاده كنيد.

روش تهيه ادويه تندوري:گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري مخلوط و آسياب شود.


2.  سوسيس ماهي 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • فيله ماهي: 300 گرم، چرخ شده
  • شوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شده
  • شيرخشك: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاري: 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم مي‏زنيم. 

2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: به‌جاي آبليمو ‏مي‏توان از يك قاشق سركه استفاده كرد و مي‏توان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد. 


3. سوسيس مرغ 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب سرد: 5 قاشق غذاخوري
  • روغن: 3 قاشق غذاخوري
  • پودر تخم گشنيز: یک قاشق چای‌خوری
  • نمك: یک‌دوم قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • پودر شنبليله خشك: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • شيرخشك: 3 قاشق غذاخوري
  • پودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوري
  • پودر زنجبيل: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبارمصرف: یک عدد
READ
لبو و تزئینات آن برای شب یلدا!/میوه آرایی


چطور بپزم؟

1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم. 

2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: مي‌توانيم 3 قاشق غذا‏خوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذا‏خوري فلفل دلمه‌اي ريز شده به آن اضافه كنيم.


4.  سوسيس، سير و فلفل

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • گوشت چرخ كرده چرب: 500 گرم
  • سير: 3 حبه، رنده شده
  • فلفل سياه: یک قاشق غذاخوري
  • فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوري
  • نمك: به ميزان لازم
  • پيازچه ريز شده: به مقدار دلخواه
  • سركه: 2 قاشق غذاخوري
  • پودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوري
  • شيرخشك: 2 قاشق غذاخوري
  • پودرپياز: 2 قاشق غذاخوري
  • بيكينگ پودر: یک قاشق چاي‏خوري
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: یک عدد


 چطور بپزم؟ 

1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم. 

2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان
 باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‌كنيم. 

فوت كوزه‌گري: مي‏توانيم به‌جاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه مي‌شود. 

READ
آموزش بافت شال و کلاه

5.  سوسيس سويا 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • سويا خشك: 100 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد  به‌اضافه یک عدد زرده
  • پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق غذاخوري
  • پودر جوز هندي: یک‌هشتم قاشق چاي‏خوري
  • فلفل سياه: یک قاشق چاي‏خوري
  • جعفري تازه: 3 قاشق غذاخوري، ريز شده
  • زردچوبه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • پودر نان: 2 قاشق غذاخوري
  • وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبارمصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس مي‏كنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار مي‏دهيم سپس آن را چرخ مي‏كنيم. 

2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط مي‏كنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: براي اينكه سوسيس‌ها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم. 

READ
طرز تهیه شيريني پيروک/شیرینی

.6 سوسيس قارچ و تره‌فرنگي 

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی


چي لازم دارم؟

  • گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرم
  • قارچ ريز شده: یک پيمانه
  • تره‌فرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عدد
  • هويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسط
  • سير: یک حبه، رنده شده
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • شيرخشك: 2 قاشق غذا‏خوري
  • فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • نمك: یک‌دوم قاشق غذا‏خوري
  • روغن: 3 قاشق غذا‏خوري
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبار مصرف: 2 عدد


چطور بپزم؟

1- ابتدا تره‌فرنگي‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه كرده و آبپز مي‏كنيم. 

2-تره‌فرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ مي‏كنيم.

3- بقيه مواد باقي‌مانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم. 

4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.
 
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم. 

فوت كوزه‌گري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس مي‏توانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد.  

از کجا تهیه کنیم:

 وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان 

  قطره دود خوراكي:  بازارچه بهجت‌آباد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *