خانه / هنرهای خانه / آشپزی / ایرانی / شیرینی ها / طرز تهیه شیرینی بلوندی با شکلات های باقیمانده از عید

طرز تهیه شیرینی بلوندی با شکلات های باقیمانده از عید

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

کره 1 فنجان (بدون نمک، آب شده)
شکر نصف فنجان
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
شکر قهوه ای 1 فنجان
عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد 2 فنجان
نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
شکلات 1 فنجان (شکلات های باقیمانده از عید، درشت خرد شده)

شیرینی بلوندی با شکلات های باقیمانده از عید

 


فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد )‌داغ کنید.
کف یک ظرف مخصوص فر مربع شکل به ضلع 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بگذارید کاغذ از دو طرفش آویزان باشد. روی کاغذ روغنی را با اسپری آشپزی چرب کنید.
در یک مخلوط کن کره ی آب شده و شکر و شکر قهوه ای را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

شیرینی بلوندی با شکلات های باقیمانده از عید

 


ظرف مخلوط کن را جدا کنید و آرد و نمک را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. نصف فنجان از شکلات های باقیمانده ی عید را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید سپس نصف فنجان دیگر شکلات عید را روی خمیر بریزید.
30 تا 35 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
بگذارید ظرف کاملاً خنک شود سپس بلوندی ها را با استفاده از لبه های کاغذ روغنی از ظرف بیرون بیاورید و به شکل 16 مربع هم اندازه برش دهید و سرو کنید.
منبع :سوران

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم

دوخت کیف چرم ، آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم  : یکی از کارهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس