خانه / هنرهای خانه / آشپزی / آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر/آشپزی

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر/آشپزی

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر

مواد لازم برای تهیه پیتزا​ :

پنیر پیتزا رنده‌ شده ؛ ۱۰۰گرم
پنیر چدار ؛ ۳۰ گرم
خمیر نان باگت ؛ به اندازه یک نان
کنسرو لوبیا چیتی و قارچ که سس آن کشیده شده باشد ؛ یک قوطی
سس کچاب فلفلی تند ؛ ۶ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز ؛ یک عدد متوسط
پیاز خرد شده ؛ یک عدد
نمک و فلفل ؛ به میزان لازم
روغن مایع ؛ به میزان لازم
ریحان خردشده ؛ ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا​  :
ابتدا روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را باز کنید و به اندازه ظرف مخصوص طبخ پیتزا ، خمیر را برش دهید.
خمیر را کف ظرف قرار داده و سس را روی سطح خمیر بمالید.

پس از آن لوبیا، فلفل دلمه‌ای، پیاز، فلفل قرمز تند، ریحان، کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید.
بعد پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.
بقیه خمیر را هم باز کنید و روی مواد بکشید.
لبه خمیر را به هم بچسبانید.
در ماهی تابه‌ای مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

سپس پیتزا​ را به آرامی در روغن قرار دهید تا طلایی رنگ و پنیرها ذوب شود و به‌ صورت گرم پیتزا را با ماست سرو کنید.
در صورتی که بخواهید پیتزا را در فر تهیه کنید با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه با همان ظرف مخصوص پیتزا در فر قرار دهید.

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرح دار کردن کت های جین ساده

کت های جین ,از روزی که جین ها مد شدند، در هر خانه ای یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس