آموزش وطرز تهیه حلیم گندم برای سفره افطار /آشپزی
وقتی که حلیم شما روی حرارت است تا موقعیکه که قاشق را برای هم زدن داخل حلیم نزنید حلیم شما ته نمی گیرد
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”/www.golbano.ir” ]وقتی که حلیم شما روی حرارت است تا موقعیکه که قاشق را برای هم زدن داخل حلیم نزنید حلیم شما ته نمی گیرد.[/box]:مواد لازم:
گندم پوست کنده، 4 پیمانه
قلم گوسفند یا بوقلمون
گوشت گوسفند یا بوقلمون، 200 گرم
روغن حیوانی یا کره، به میزان لازم
نمک و شکر و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گندم را از شب قبل خیس کنید.
2. هنگام پخت قابلمه حاوی گندم را را پر از آب کرده و قلم و گوشت را داخل آن بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به مدت دو الی سه ساعت بجوشد.
3. وقتی آب قابلمه تا نصف رسید شروع به هم زدن حلیم کنید تا حسابی قوام بیاید.
4. در این مرحله آب جوش به حلیم تان اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید.
5. قلم را و گوشت را از حلیم جدا کرده و گوشتها را ریش ریش کنید و داخل حلیم بریزید.
6. هنگامی که گندم تان حسابی لعاب داد حلیم شما آماده است.
7. موقعیکه حلیم را داخل ظرف مورد نظر می ریزید روغن را رویش بریزید و با دارچین و خلال پسته تزئین کنید .
8. هر کس بنا به ذائقه شخصی خود حلیم را با نمک یا شکر میل می کند.
نکته ها:
* وقتی که حلیم شما روی حرارت است تا موقعیکه که قاشق را برای هم زدن داخل حلیم نزنید حلیم شما ته نمی گیرد.
* برای اینکه حلیم شما سریعتر آماده شود و قوام زیادی بیابد می توانید از هم زدن برقی برای هم زدن آن استفاده کنید.
* بجای گوشت می توانید از سینه مرغ استفاده کنید.
منبع:جام نیوز
برچسب ها :آموزش ، اشپزی ، بوقلمون ، جام نیوز ، حلیم ، حلیم گندم ، خوشمزه ، رمضان ، روزه ، سفره افطار ، غذا ، غذای ماه رمضان ، گل بانو ، گندم ، گوشت ، ماه رمضان ، مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0