اموزش وطبخ آبگوشت جدیدقنبیدبرای سفره افطار
اين آبگوشت يکي از غذاهاي محلي شهر قم مي باشد. طعم فوق العاده اي دارد، توصيه مي کنم با طبخ آن، خانواده ي تان را شگفت زده کنيد.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
پياز 1 عدد
زردچوبه و ادويه ي کاري به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپ خوري
لوبيا سفيد 200 گرم
گندم پوست کنده 100 گرم
گوشت گوسفندي 500 گرم
کلم قمري درشت(قنبيد) 2 عدد
نمک به ميزان لازم
پودر ليمو عماني 1 قاشق سوپ خوري
روش تهيه
پياز را خرد کنيد و کمي در روغن تفت دهيد. آن گاه ادويه را همراه با رب گوجه فرنگي به آن بيفزاييد و کمي هم بزنيد.
بعد لوبيا سفيد و گندم را که حدود 12 ساعت خيسانده ايد، اضافه کنيد.
سپس گوشت را بيفزاييد.
حالا کلم قمري ها را پوست بگيريد و چند قاچ کنيد و به مواد فوق اضافه نماييد.
در پايان، آب به قابلمه اضافه کنيد تا جايي که روي تمام مواد را بگيرد.
اکنون شعله را ملايم کنيد تا حبوبات، گوشت و کلم قمري بپزند.
سپس نمک آبگوشت را اندازه نماييد و پودر ليمو عماني را بيفزاييد.
تمام مواد که پخت و ليمو عماني هم به مزه ي آبگوشت پيوست، آن را نوش جان فرماييد.
آشپزي تبيان
برچسب ها :ابگوشت ، ابگوشت قنبید ، اسان ، اموزش ، خوشمزه ، سفره افطار ، شهر قم ، طرزتهیه ، غدای محلی ، قنبید ، گل بانو ، نوعی دیگر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0