اموزش وطبخ آبگوشت جدیدقنبیدبرای سفره افطار

آبگوشت قنبيد

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

پياز                                               1 عدد

زردچوبه و ادويه ي کاري                به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي                           2 قاشق سوپ خوري

لوبيا سفيد                                  200 گرم

گندم پوست کنده                        100 گرم

گوشت گوسفندي                       500  گرم

کلم قمري درشت(قنبيد)             2 عدد

نمک                                           به ميزان لازم

پودر ليمو عماني                         1 قاشق سوپ خوري

 

روش تهيه

پياز را خرد کنيد و کمي در روغن تفت دهيد. آن گاه ادويه را همراه با رب گوجه فرنگي به آن بيفزاييد و کمي هم بزنيد.

بعد لوبيا سفيد و گندم را که حدود 12 ساعت خيسانده ايد، اضافه کنيد.

سپس گوشت را بيفزاييد.

حالا کلم قمري ها را پوست بگيريد و چند قاچ کنيد و به مواد فوق اضافه نماييد.

در پايان، آب به قابلمه اضافه کنيد تا جايي که روي تمام مواد را بگيرد.

اکنون شعله را ملايم کنيد تا حبوبات، گوشت و کلم قمري بپزند.

سپس نمک آبگوشت را اندازه نماييد و پودر ليمو عماني را بيفزاييد.

تمام مواد که پخت و ليمو عماني هم به مزه ي آبگوشت پيوست، آن را نوش جان فرماييد.

 

 آشپزي تبيان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش مدل های جدیدوشیک تونیک
Next post مدل لباس مجلسی وشیک برای افراد چاق