کد خبر : 881
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 تیر 1392 - 4:26

اموزش وطبخ آبگوشت جدیدقنبیدبرای سفره افطار

اموزش وطبخ آبگوشت جدیدقنبیدبرای سفره افطار

اين آبگوشت يکي از غذاهاي محلي شهر قم مي باشد. طعم فوق العاده اي دارد، توصيه مي کنم با طبخ آن، خانواده ي تان را شگفت زده کنيد.

آبگوشت قنبيد

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

پياز                                               1 عدد

زردچوبه و ادويه ي کاري                به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي                           2 قاشق سوپ خوري

لوبيا سفيد                                  200 گرم

گندم پوست کنده                        100 گرم

گوشت گوسفندي                       500  گرم

کلم قمري درشت(قنبيد)             2 عدد

نمک                                           به ميزان لازم

پودر ليمو عماني                         1 قاشق سوپ خوري

 

روش تهيه

پياز را خرد کنيد و کمي در روغن تفت دهيد. آن گاه ادويه را همراه با رب گوجه فرنگي به آن بيفزاييد و کمي هم بزنيد.

بعد لوبيا سفيد و گندم را که حدود 12 ساعت خيسانده ايد، اضافه کنيد.

سپس گوشت را بيفزاييد.

حالا کلم قمري ها را پوست بگيريد و چند قاچ کنيد و به مواد فوق اضافه نماييد.

در پايان، آب به قابلمه اضافه کنيد تا جايي که روي تمام مواد را بگيرد.

اکنون شعله را ملايم کنيد تا حبوبات، گوشت و کلم قمري بپزند.

سپس نمک آبگوشت را اندازه نماييد و پودر ليمو عماني را بيفزاييد.

تمام مواد که پخت و ليمو عماني هم به مزه ي آبگوشت پيوست، آن را نوش جان فرماييد.

 

 آشپزي تبيان

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *