طرز تهیه پنیر برشته/آشپزی
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه نوع خوردنی: کوکو و املت خوردنی برای چند نفر: 4 وعده: شام منطقه / قومیت: شمالی مناسبت: همیشگی مواد اولیه تخم مرغ ……………………… 4 عدد پنیر محلی (سیاه مزگی)…………. 100 گرم کره ……………………………. 25 گرم نمک و فلفل و آویشن به مقدار
مواد اولیه
گام ۶
گام ۷
گام ۹
بهتر است با نان تست سرو شود. نوش جان
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پنیر برشته ، پنیر برشته ، دستور پخت پنیر برشته ، دستور تهیه پنیر برشته ، روش پخت پنیر برشته ، روش تهیه پنیر برشته ، طرز تهیه پنیر برشته ، غذای شمالی ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0