طرز تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل/دسر
اگر ، از خوردن بستنی – آن هم فقط به خاطر داشتن رژیم چاقی – صرف نظر می کنید، به شما مژده می دهیم که برای درست کردن بستنی راه های دیگری هم وجود دارد که نه تنها چاق کننده نیستند بلکه بسیار پرخاصیت هم هستند. بستنی ماستی ریواس و زنجبیل یکی از همین
اگر ، از خوردن بستنی – آن هم فقط به خاطر داشتن رژیم چاقی – صرف نظر می کنید، به شما مژده می دهیم که برای درست کردن بستنی راه های دیگری هم وجود دارد که نه تنها چاق کننده نیستند بلکه بسیار پرخاصیت هم هستند. ۲ ) در این فاصله، ریواس و زنجبیل را به همراه عسل در قابلمه ای بزرگ بریزید و ۵ قاشق سوپ خوری آب به آن اضافه کنید. حالا در ظرف را بگذارید و قابلمه را روی شعله کم اجاق گاز قرار دهید تا ریواس و زنجبیل در اثر حرارت، نرم شده و بپزند. برای این منظور معمولا نیم ساعت زمان لازم است. پس از آن، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود. ۳ ) مخلوط ریواس و زنجبیل پخته و سردشده را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا پوره ای یکدست حاصل شود. ۴ ) حالا دیگر زمان آن رسیده تا مخلوط ماستی را که نیمه یخ زده شده است، از فریزر بیرون آورید و به پوره ریواس و زنجبیل موجود در دستگاه خردکن اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا همزمان با مخلوط شدن ماست با پوره ریواس و زنجبیل، یخ های ماست نیز خرد شود. ۵ ) مخلوط حاصل را دوباره داخل ظرف مخصوص فریزر بریزید و ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. پس از این مدت، مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید، سپس دوباره ظرف را در فریزر قرار دهید و صبر کنید تا بستنی کاملا سفت شود و بعد سرو کنید.
نکته یک) رنگ صورتی بستنی به خاطر استفاده از ریواس قرمز است. اگر ریواس مورداستفاده شما قرمز نبود، در مراحل درست کردن بستنی، کمی رنگ قرمز خوراکی به آن اضافه کنید. |
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش بستنی ماستی ریواس و زنجبیل ، انواع بستنی ، بستنی ، بستنی ماستی ، بستنی ماستی ریواس و زنجبیل ، دستور تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل ، دسر ، دسر سرد ، روش تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل ، طرز تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0