طرزتهیه لواشک آلوی قرمز/دسر

ادامه مطلب : مواد لازم آلوی قرمز ٢ کیلو آب ١/٢ استکان نمک به مقدار لازم روغن مایع یک قاشق سوپخوری آلوهای قرمز رو خوب بشورید و در قابلمهاي با میزان آب گفته شده ، نمك و يك قاشق سوپخوري روغن مايع، روي حرارت ميگذاريم تا به جوش آيد. سپس حرارت را كم ميكنيم تا آلوها نرم
ادامه مطلب :
مواد لازم
آلوی قرمز ٢ کیلو
آب ١/٢ استکان
نمک به مقدار لازم
روغن مایع یک قاشق سوپخوری
آلوهای قرمز رو خوب بشورید و در قابلمهاي با میزان آب گفته شده ، نمك و يك قاشق سوپخوري روغن مايع، روي حرارت ميگذاريم تا به جوش آيد. سپس حرارت را كم ميكنيم تا آلوها نرم بشن
می بینید که آلوها یواش یواش در اثر حرارت نرم میشن و آب پس میدن
وقتی که دیگه آلوها کاملا نرم شد و دیگه اثری از شکل اولیه اش نموند
آلوهای پخته شده را پس از خنك شدن در يك صافي (آبکشی که سوراخهاش یه کم درشت باشه)میریزیم و با گوشت کوب فشار میدیم تا له بشه چون باید گوشت میوه خوب رد بشه
تا جایی اینکار رو انجام بدید که فقط هسته های میوه باقی بمونه
دوباره میذاریم روی حرارت تا بجوشه و یه کم غلیظ بشه
اینجا دیگه حتما حتما باید تند تند با قاشق همش بزنید تا ته نگیره و تهش بسوزه
روی سینی رو با یک لایه نایلکس میپوشونیم و بعد مایه لواشک و به طور یکنواخت در سینی پهن میکنیم و میذاریم جلوی آفتاب تا کاملا خشک بشه واسه من چون ضخیم درست کرده بودم با وجود آفتاب شدید اینجا دو روزه خشک شد
بسیار بسیار ترش و خوشمزه و البته بهداشتی . اگه زیاد ترش دوست ندارید می تونید همراه با آلوها یه چن تا سیب هم بپزید و پوره اش کنید یا بنا به ذائقتون شکر هم بهش اضافه کنید
با توجه به تنوع ميوهها در فصل تابستان، شما ميتوانيد از ميوههايي كه در يخچال به مدت طولاني باقي مانده است و تازگي اوليه را ندارد، در تهيهي انواع لواشكها استفاده كنيد كه علاوه بر لذيذ بودن، جايگزين مناسبي براي ديگر تنقلات موجود در بازار ميباشد
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، اموزش درست کردن لواشک آلوی قرمز ، تنقلات ، دستور تهیه لواشک آلوی قرمز ، روش تهیه لواشک آلوی قرمز ، طرز تهیه لواشک آلوی قرمز ، گل بانو ، گلبانو ، لواشک ، لواشک آلوی قرمز ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0