طرز تهیه پیلمنی روسی/آشپزی

مواد لازم برای خمیر : 210 میلی لیتر آب 1 عدد تخم مرغ کمی نمک 400 گرم آرد الک شده برای داخل خمیر : گوشت چرخ کرده گوسفند یا مرغ 400 گرم میتوانید از هر مواد دلخواهی استفاده کنید ازجمله قارچ و پنیر و … پیاز رنده شده ریز یکعدد تخم مرغ سیر رنده شده
مواد لازم برای خمیر :
210 میلی لیتر آب
1 عدد تخم مرغ
کمی نمک
400 گرم آرد الک شده
برای داخل خمیر :
گوشت چرخ کرده گوسفند یا مرغ 400 گرم
میتوانید از هر مواد دلخواهی استفاده کنید ازجمله قارچ و پنیر و …
پیاز رنده شده ریز
یکعدد تخم مرغ
سیر رنده شده دو حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه
برای سس :
در صورت تمایل یک حبه سیر
کره 30 گرم
کمی خامه
جعفری و پیازچه ریز خرد شده و کمی شوید
طرز تهیه :
خمیر را با مخلوط کردن آب و آرد و تخم مرغ تهیه کنید . اگر لازم بود به تدریج کمی به آن آب اضافه کنید . در انتها خمیر نباید چسبناک باشد .
گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ و ادویه و نمک و فلفل مخلوط کنید .
سپس از خمیر لوله بلندی درست کنید
و از این لوله حلقه هایی با کارد ببرید .
هر حلقه را با فشار به دایره گردی تبدیل کنید .
از مواد گوشتی داخل هر قرص خمیر بذارید
و آن را مانند شکل بالا به شکل نعل بپیچید .
در صورت لزوم میتوانید اینها را فریز کنید یا در یخچال نگهدارید و بعدا استفاده کنید .
اکنون داخل قابلمه آب و نمک بریزید و آنها را داخل آبجوش حدود 4 دقیقه بپزید و سپس ابکش کنید . اگر دستگاه بخارپز دارید داخل بخار پز حدود 5 دقیقه قرار دهید . سپس با خامه و کره داخل یک شیرجوش سس درست کنید و به آن نمک و فلفل بزنید . روی پیلمنی ها بریزید و با جعفری و پیازچه خرد شده و کمی شوید تزیین و سرو کنید..
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پیلمنی روسی ، پیلمنی روسی ، خارجی ، درست کردن پیلمنی روسی ، دستور تهیه پیلمنی روسی ، روش تهیه پیلمنی روسی ، طرز تهیه پیلمنی روسی ، غذا ، غذا خارجی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0