طرز تهیه سوپ غلات برای افطار/غذای مخصوص افطار

سوپ غلات ازجمله پیش غذاهای مقوی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان برای تامین انرژی بدن در هنگام افطار استفاده میگردد. مواد لازم برای سوپ غلات: ذرت کنسروی: دو قاشق غذاخوری گندم پوست گرفته شده: دو قاشق غذاخوری برنج : یک قاشق غذاخوری جو پرک : دو قاشق غذاخوری هویج : نیم
سوپ غلات ازجمله پیش غذاهای مقوی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان برای تامین انرژی بدن در هنگام افطار استفاده میگردد.
مواد لازم برای سوپ غلات:
ذرت کنسروی: دو قاشق غذاخوری
گندم پوست گرفته شده: دو قاشق غذاخوری
برنج : یک قاشق غذاخوری
جو پرک : دو قاشق غذاخوری
هویج : نیم پز شده سه عدد
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ غلالت :
غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه میکنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک زده و کمی جعفری به آن میافزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش سوپ غلات ، اشپزی ، تزیین سفره افطار ، دستور پخت سوپ غلات ، رو ش پخت سوپ غلات ، روش تهیه سوپ غلات ، سفره افطار ، سوپ ، سوپ غلات ، طرز تهیه سوپ غلات ، طرز تهیه سوپ غلات برای افطار ، غذا ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0