طرز تهیه پنیر مکنی/غذای مخصو ص ماه رمضان

مواد لازم گوجه فرنگی چهار عدد پیاز یک عدد پنیر هر نوعی دوست داشتین میتونه پیتزا باشه یا پنیر صبحانه خامه صبحانه دو قاشق ادویه طرز تهیه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و کمی تفت میدیم وقتی طلایی رنگ شد ادویه رو بهش اضافه میکنیم که ادویه دلخواهه مثل زردچوبه فلفل پودر سیر زیره و
مواد لازم
گوجه فرنگی چهار عدد
پیاز یک عدد
پنیر هر نوعی دوست داشتین میتونه پیتزا باشه یا پنیر صبحانه
خامه صبحانه دو قاشق
ادویه
طرز تهیه
پیاز رو نگینی خرد میکنیم و کمی تفت میدیم وقتی طلایی رنگ شد ادویه رو بهش اضافه میکنیم که ادویه دلخواهه مثل زردچوبه فلفل پودر سیر زیره و هر چی خودتون دوست داشتید و ادویه رو با پیاز کمی تفت میدیم.
گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه میکنیم دستور اصلیش کمی شکر هم داره ولی میتونید حذفش کنید کمی هم گیشنیز میریزیم من چون نداشتم کمی نعناع خشک اضافه کردم. وقتی آبش کشیده شد پنیر رو هم اضافه میکنیم.
از روی حرارت برمیداریم و خامه رو اضافه میکنیم اگه بخواید رژیمی باشه میتونید ماست استفاده کنید.
همین!
منبع:ولف رویال
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پنیر مکنی ، پنیر مکنی ، دستور تهیه پنیر مکنی ، طرز تهیه پنیر مکنی ، غذای مخصوص افطار ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل باتو ، گلباتو ، نحوه پخت پنیر مکنی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0