طرز تهیه ابگوشت کلم قمری /غذای مخصوص ماه رمضان

هنگام سحری انتخاب یک غذای مقوی که کل انرزی روز را تامین کند اهمیت دارد . مردم شهر همدان یکی از این غذاها را ابگوشت کلم قمری میدانند . مواد لازم : کلم قمری یکعدد نخود یک لیوان عدس نصف لیوان سیب زمینی 2 عدد گوشت ابگوشتی 250 گرم پیاز 1 عدد کشک 1 لیوان
هنگام سحری انتخاب یک غذای مقوی که کل انرزی روز را تامین کند اهمیت دارد . مردم شهر همدان یکی از این غذاها را ابگوشت کلم قمری میدانند .
مواد لازم :
کلم قمری یکعدد
نخود یک لیوان
عدس نصف لیوان
سیب زمینی 2 عدد
گوشت ابگوشتی 250 گرم
پیاز 1 عدد
کشک 1 لیوان
سیر 2 حبه
زرد چوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به ان اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس گوشت و نخود رابه مواد بیفزایید . روی ان اب ریخته روی شعله گاز قرار دهید تا کاملا بپزد . پس از کوبیدن چربی ان با زردچوبه و فلفل ان را به ابگوشت اضافه کرده و البته در این غذا کشک و سیر می بایست با هم خوب مخلوط شده و کنار غذا میل می شود
منبع:طب سنتی اداب اسلامی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش درست کردن ابگوشت کلم قمری ، ابگوشت کلم قمری ، طرز تهیه ابگوشت کلم قمری ، طرز تهیه ابگوشت کلم قمری غذای مخصوص ماه رمضان ، غذا ، غذای محلی ، غذای مخصوص ماه رمضان ، غذای مخصوص ماه رمضان درهمذان ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه ابگوشت کلم قمری ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0