آموزش پن کیک حصیری /آشپزی

مواد لازم برای پن کیک : شیر 250 میلی لیتر ارد 125 گرم تخم مرغ 1 عدد جوش شیرین نصف ق چ شکر 1 ق م نمک 1 ق چ روغن مایع برای سرخ کردن مواد میانی : کاهو تن ماهی 200 گرم کنسرو ذرت 200 گرم طرز تهیه : در یک بطری کوچک نوشابه
مواد لازم برای پن کیک :
شیر 250 میلی لیتر
ارد 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جوش شیرین نصف ق چ
شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد میانی :
کاهو
تن ماهی 200 گرم
کنسرو ذرت 200 گرم
طرز تهیه :
در یک بطری کوچک نوشابه را سوراخ سوراخ کنین . یک قیف هم بزارین کنار دستتون .
تمام مواد لازم برای کرپ را با هم مخلوط کرده و با همزن میکس میکنیم .
با کمک قیف مایه کرپ را داخل بطری ریخته و در بطری را میبندیم .
ماهی تابه مون را داغ کرده وکمی چرب میکنیم . مایه کرپ را توری وار داخل ماهی تابه ریخته و هر دو طرفش را به ارومی سرخ میکنیم .
کاهو ها رو خوب شسته و خشک میکینم و
کاهو را به اندازه کرپ هامون بریده وروی کرپ میزاریم .
تن ماهی و کنسرو ذرت را با هم مخلوط کرده و یکی دو قاشق از مخلوط را وسط کرپ گذاشته و کرپ را مثل بقچه میبندیم .
منبع:لذت 1001
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پن کیک ، آموزش پن کیک حصیری ، آموزش درست کردن پن کیک ، پن کیک حصیری ، درست کردن پن کیک حصیری ، دستور تهیه پن کیک حصیری ، روش تهیه پن کیک حصیری ، روش درست کردن پن کیک حصیری ، طرز تهیه پن کیک حصیری ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0