کد خبر : 7230
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 - 14:36
طرز تهیه سالاد میموسا/سالاد

( mimosa flower ) همان گل ابریشم است این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک ، سالاد و نوشیدنی و دسر ها را تزئین میکنند مواد لازم : ـ کنسرو ماهی تن ۱ عدد ـ برنج ۱ پیمانه ـ هویج3 عدد ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز (
ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز ( یکی از این سبزیجات یاهر کدام که در دسترس بود )
ـ پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته ( روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد )
قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:
مرحله 2 _ یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید .
مرحله 5 _ سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید
در این سالاد می توان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و غیره استفاده کرد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، آموزش سالاد میموسا ، درست کردن سالاد میموسا ، دستور تهیه سالاد میموسا ، روش تهیه سالاد میموسا ، سالاد ، سالاد میموسا ، طرز تهیه سالاد ، طرز تهیه سالاد میموسا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن سالاد میموسا ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0