کد خبر : 7227
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 - 14:26
طرزتهیه پاي چوپان/اشپزی

آشپزي رنگين مواد لازم : ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم ـ هویج پخته ۲ عدد ـ ذرت پخته ۱ پیمانه ـ سیب زمینی ۳ عدد ـ فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد ـ فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد ـ نخود فرنگی ۱ پیمانه ـ پیاز ۱ عدد ـ بادمجان سرخ شده
ـ رب گوحه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
ـ نمک و فلفل و زرد چوبه به قدر کافی
بامجان را سرخ و بعد آن را به قطعات ریز درآورید . فلفل دلمه ای ها را هم ریز و با حرارت کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بپزید و شیر و کره را اضافه کنید و با جوشیدن کاملاً شیر جذب سیب زمینی شود .
منبع:آشپزی رنگین
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پاي چوپان ، اموزش اشپزی ، پاي چوپان ، دستور تهیه پاي چوپان ، طرز تهیه میان وعده ، طرز تهیه يك شام وعصرانه مجلسي زيبا و خوشمزه ، طرزتهیه پاي چوپان ، عصرانه ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، میان وعده ، نحوه پخت پاي چوپان ، هنرهای خانه ، يك شام وعصرانه مجلسي زيبا و خوشمزه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0