طرز تهیه شیرینی ساق عروس/شیرینی

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید بازدید : 7111 نفر مواد لازم: زرده تخم مرغ 1 عدد آرد 1/5 پیمانه شیر

مواد لازم:
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 1/5 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
مواد داخل شیرینی:
پودر قند 1/2 پیمانه
پودر بادام 1 پیمانه
هل 1 قاشق چای خوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شربت بار به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.از خمیر کمی برداشته و، نازک پهن کنید، سپس به دور یک نی چوبی بپیچید و باسفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.
منبع:نمناک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی ساق عروس ، تهیه شیرینی ساق عروس ، درست کردن شیرینی ساق عروس ، دستور تهیه شیرینی ساق عروس ، ساق عروس ، شیرینی ، شیرینی ساق عروس ، طرز تهیه شیرینی ساق عروس ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن شیرینی ساق عروس ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0