طرز تهیه «کیک موز برگردان»/شیرینی

در نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. مواد لازم: شکر ۲۲۰ گرم|آب یک پیمانه|موز متوسط ۲ عدد|تخم مرغ زده شده ۲ عدد|روغن مایع ۱۶۰ میلی لیتر|شکر قهوهای ۱۶۵ گرم|وانیل کمی|آرد ۱۵۰ گرم|بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری|دارچین یک
در نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
مواد لازم:
شکر ۲۲۰ گرم|آب یک پیمانه|موز متوسط ۲ عدد|تخم مرغ زده شده ۲ عدد|روغن مایع ۱۶۰ میلی لیتر|شکر قهوهای ۱۶۵ گرم|وانیل کمی|آرد ۱۵۰ گرم|بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری|دارچین یک چهارم قاشق چایخوری|جوش شیرین یک قاشق چایخوری|موز له شده یک پیمانه.
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ۲۲ سانتی متری را چرب کرده کف آن را کاغذ انداخته روی کاغذ را نیز چرب کنید. شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس زمان دهید تا مواد به جوش آید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاراملی شده و تغییر رنگ دهد. مواد کاراملی را کف قالب ریخته موزهای اسلایس شده را روی آن بچینید.
تخم مرغ، روغن، شکر قهوهای و وانیل را در کاسه همزن ریخته هم زنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را با هم مخلوط کرده مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده بعد از ۵ دقیقه کیک را برگردانید.
نکتهها و گفتهها:
این کیک را تا ۲ روز میتوانید نگه دارید.
منبع:پرشین وی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع کیک ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش کیک موز برگردان ، تهیه کیک موز برگردان ، دستور پخت کیک موز برگردان ، روش تهیه کیک موز برگردان ، شیرینی ، طرز تهیه کیک موز برگردان ، کیک ، کیک موز برگردان ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت کیک موز برگردان ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0