طرز تهیه کوکوی باقالی/آشپزی

کوکوی باقالی مواد لازم کوکوی باقالی : باقالی تازه ۱کیلو شوید تازه ۳۰۰گرم تخم مرغ ۴تا۵عدد پیاز ۱عدد سیر ۳حبه نمکُ فلفلُ زردچوبه به اندازه لازم طرز تهیه کوکوی باقالی : ابتدا باقالی ها رو از هر دو پوستش جدا میکنیم و بعد از شستن و خشک شدن از چرخگوشت رد میکنیم. کوکوی باقالی بعد شوید خرد
مواد لازم کوکوی باقالی :
باقالی تازه ۱کیلو
شوید تازه ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۴تا۵عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۳حبه
نمکُ فلفلُ زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه کوکوی باقالی :
ابتدا باقالی ها رو از هر دو پوستش جدا میکنیم و بعد از شستن و خشک شدن از چرخگوشت رد میکنیم.
بعد شوید خرد شده(اگه دوست دارین طعم شوید غالب باشه به همین اندازه اضافه کنید در غیر اینصورت کمتر )* پیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)*سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم.
تخم مرغها رو اضافه میکنیم(۳عدد اول میریزیم اگه دیدیم به تخم مرغ دیگه ای هم نیاز داره اضافه میکنیم بسته به نوع باقالی داره اگه خشک باشه به تخم مرغ بیشتری نیاز داره)*
مایه رو هم میزنیم تا مخلوط و یکدست بشه.
در تابه مقداری روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدیم.بعد از داغ شدن روغن، مایه کوکو رو در تابه میریزیم درش رو میذاریم و اجازه میدیم با حرارت کم یک طرفش سرخ بشه و بعد هم برمیگردونیم تاطرف دیگرش هم سرخ بشه.
کوکوی خوشمزه مون دیگه آماده س..
مثل کوکوهای دیگه همراه با نون تازه و سبزی خوردن و یا سالاد خیلی میچسبه…..نوش جونتون
برچسب ها :آشپزی ، آموزش کوکوی باقالی ، باقالی ، پخت کوکوی باقالی ، دستور تهیه کوکوی باقالی ، روش پخت کوکوی باقالی ، روش تهیه کوکوی باقالی ، طرز تهیه کوکوی باقالی ، غذا ، کوکو ، کوکو باقالی ، کوکوی باقالی ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0