کد خبر : 6788
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 اردیبهشت 1393 - 15:46
طرز تهیه کوفته گردو/آشپزی

مواد لازم : مغز گردو پودر کرده 300 گرم لپه پخته شده و پودر شده 300 گرم پودر نشاسته یا آرد گندم 1 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 تا 3 عدد تره خرد شده نصف پیمانه ترخان و مرزه خشک شده 1 قاشق سوپخوری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم پیاز ریز شده سرخ
مغز گردو پودر کرده | 300 گرم |
لپه پخته شده و پودر شده | 300 گرم |
پودر نشاسته یا آرد گندم | 1 قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
تره خرد شده | نصف پیمانه |
ترخان و مرزه خشک شده | 1 قاشق سوپخوری |
نمک فلفل زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز ریز شده سرخ شده | 1 عدد |
طرز تهیه :
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش درست کردن کوفته گردو ، اشپزی ، روش تهیه کوفته گردو ، طرز تهیه کوفته گردو ، غذا ، کوفته ، کوفته گردو ، گردو ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0