کد خبر : 6196
تاریخ انتشار : سهشنبه 12 فروردین 1393 - 18:47
طرز تهیه پاستیل پفی باخامه/شیرینی

طرز تهیه پاستیل پفی باخامه
پاستیل پفی (Marshmallow) با خامه
با درست کردن پاستیل پفی(مارشمالو) خاطرات بچگی خود را زنده کنید و خاطرهای شیرین برای فرزندان خود بسازید.
پاستیل پفی یا مارشمالو (Marshmallow)، یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب میشود. این شیرینی را میتوان با اسانسها و پودر آجیلهای متنوع باسلیقه خودتان آماده کنید. زمان پخت مارشمالو بیش از یک ساعت است و برای 6 نفر کافیست. مسلما در یک مهمانی خودمانی، خوردن دسر خوش طعمی که خود شما درست کردید، بیشتر میچسبد.
لازم به ذکر است؛ برای تست اینکه آیا شربت آماده است یا نه، کمی از آن را بین دو انگشت خود گذاشته و انگشت خود را باز و بسته کنید، اگر حالت موم مانند داشت و کش آمد ؛ شربت شما آماده است. برای تهیه این شیرینی باید به نکات مهم و ریزهکاریها توجه کرد تا نتیجه مورد قبول باشد.
مارشمالو حاوی 2415 کیلو کالری انرژی، 8. 5 گرم پروتئین، 2.5 گرم فیبر رژیمی، 31 گرم چربی، 15 گرم چربی اشباع شده و 69 گرم کربوهیدرات دارد.
مواد لازم:
روغن زيتون |
برای چرب کردن |
شكر دانه ريز |
½1 پيمانه |
آب جوش |
1 پيمانه |
آب سرد |
½پيمانه |
پودر ژلاتين |
2 قاشق سوپخوري |
آب ليمو تازه |
1 قاشق سوپخوري |
وانيل |
½ قاشق چایخوري |
بادام پوست كنده |
100 گرم |
دانههاي قهوه فوري |
½1 قاشق سوپخوري |
آب جوش |
1 قاشق سوپخوري |
خامه |
200 میلی لیتر |
توت فرنگي |
250 گرم |
شکر دانهریز برای تزئین کیک |
½ پيمانه |
طرز تهیه:
- شکر و یک پیمانه آب داغ را در تابه گودی روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را بجوشانید و تابه را بچرخانید و حرارت را کم کنید.
- 3 دقیقه بگذارید تا با حرارت کم بجوشد تا حل شود و شربت شفاف شود.
- آب سرد را در کاسهای کوچک بریزید. ژلاتین را در آب سرد بپاشید تا کامل حل شود.
- محلول شکر را با پودر ژلاتین حل شده در آب مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا بپزد. آب لیمو تازه و وانیل را اضافه کنید.
- مخلوط را در کاسهای با بدنه ضخیم و عایق دما بریزید و 30 دقیقه بگذارید تا سرد شود.
- با همزن برقی مخلوط را 10 دقیقه هم بزنید تا سفید و غلیظ شود.
- یک ظرف متوسط (16 در 26 سانتی متری) را با روغن زیتون چرب کنید. با کاغذ روغنی آن را بپوشانید، طوریکه کاغذ از لبههای ظرف بیرون بزند. (چون ظرف مستطیلی است یکبار کاغذ را به اندازه 4 سانتیمتر بیشتر از طول ظرف برش زده و داخل آن میاندازیم و بار دیگر کاغذ را 2 سانتیمتر بیشتر از عرض برش زده و در ظرف به صورت بهعلاوه میاندازیم).
- مخلوط را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. 2 تا 3 ساعت کنار بگذارید تا خودش را بگیرد.
- شکر دانه ریز و بادامهای پرک و تست شده را در یک بشقاب مخلوط کنید. حالا شیرینیهای پفی را به اندازه مکعبهای 3 سانتی متری ببرید و در مخلوط شکر و بادام بغلتانید تا کل آن با شکر و بادام آغشته شود.
- پودر قهوه آماده را با یک قاشق سوپخوری آب جوش را در یک فنجان مخلوط کنید تا قهوه حل شود. بعد از سرد شدن آن خامه را هم اضافه کنید.
- توت فرنگیها را بشوئید و خشک کنید. سپس از طول برش دهید.
- مارشمالوها و توتفرنگیها را یک در میان در سیخهای چوبی بامبو بکشید و سیخها را در مخلوط قهوه فرو ببرید و نوش جان کنید.
برچسب ها :آموزش اشپزی ، آموزش انواع پاستیل ، آموزش انواع شکلات ، آموزش انواع شیرینی ، آموزش پاستیل ، آموزش پاستیل پفی ، آموزش شیرینی ، اشپزی ، پاستیل ، پخت پاستیل پفی ، دستور پخت پاستیل پفی ، دستورتهیه پاستیل پفی ، روش تهیه پاستیل پفی ، شکلات ، شیرینی ، طرز تهیه پاستیل پفی ، گل بانو ، گلبانو ، مواداولیه پاستیل پفی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0