طرز تهیه ژله با پوست پرتقال/ دسر

طرز تهیه ژله با پوست پرتقال
تا حالا کاسه ای از پرتقال پر از ژله برای مهمانانتان سرو کرده اید؟ اگر دوست دارید مهمانی متفاوتی داشته باشید با ما همراه باشید.
مواد لازم
چند پرتقال
ژله پرتقال و البالو
چند تا پرتقال برمیداریم. (ترجیحا پوست کلفت) بعد از شستن از وسط نصف میکنیم.و محتوای داخلش رو بیرون بیارید. می تونید محتوای داخلش رو آب بگیرید و برای درست کردن ژله ازش استفاده کنید.
ژله ها رو فقط با یه لیوان آب گرم درست میکنیم تا خودشو محکم بگیره.یه ذره که سرد شد ژله رو داخل پرتقال مورد نظر می ریزیم.
تو یخچال می زارید تا خودش رو بگیره بعد اونو از وسط نصف می کنید. به همین سادگی
منبع:ماهجبین
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ژله با پوست پرتقال ، اموزش دسر سرد ، پرتغال ، تهیه ژله با پوست پرتقال ، درست کردن ژله با پوست پرتقال ، دسر ، دسر سرد ، روش تهیه ژله با پوست پرتقال ، ژله ، ژله با پوست پرتقال ، سایت ماه جبین ، طرز تهیه ژله با پوست پرتقال ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0