آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

من مواد رو سه برابر کردم و 700 گرم خمیر بهم داد

پودر قند 150 گرم

گلوکز 1ق

روغن گلیسیری1/5 ق

ژلاتین 1 ق

آب 2 ق

وانیل کمی

ژلاتین و آب رو به صورت بن ماری حل میکنیم تا کاملااااااا شفاف بشه اگه خوب حل نشه خمیرمون دون دون میشه

بعد اینکه خوووووب ژلاتین حل شد گلوکز رو اضافه میکنیم (من یه اشتباهی کردم اونم اینه که از قاشق های اندازه گیری استفاده نکردم برا همین مقدار گلوکز زیاد شد و خمیرم خیلی کشدار شده بود هر چی بازش میکردم دوباره جمع میشد )

بعد روغن گلیسیرین رو اضافه کردم

خوب مخلوطشون میکنیم

بعد پودر قند حتما الک شده رو کم کم به مواد اضافه می کنیم (اگه الک نکنیم نا خالصی های پودر قند داخل خمیر دیده میشه

مواد خیلی چسبنده هست …وقتی هم زدن با قاشق سخت شد باید با دست ور بدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد

خمیرمون آماده رنگ آمیزی شده هر رنگی که بزنیم بهتره از رنگ خارجی باشه که خمیر رو زیاد چسبونکی نکنه اگه خمیر چسبنده شد باید پودر قند اضافه کنیم …در ازای دوبار اضافه کردن پودر قند برای از بین بردن چسبنگدی خمیر یک بار از روغن گلیسیرین استفاده کنید و دستاتونو چرب کنید

با این خمیر میتونید هر طرحی رو که تو ذهنتونه رو کیک و کاپ کیک ها پیاده کنید و لذت ببرید از دیدنش

 

 

منبع:آشپزی وشیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه کرپ/شیرینی
Next post طرز تهیه فیلینگ تارتلت/آشپزی